Banes Motor České Budějovice
16.01.2017, Tisková zpráva

Trenér Stavjaňa pokračuje! Na jihu Čech podepsal na další sezonu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Spokojenost na všech stranách, to je jednoduché shrnutí důvodů, které vedly vedení ČEZ Motor České Budějovice k podepsání kontraktu na další sezonu s trenérem Antonínem Stavjaňou. Motor nastartoval pod trenérem, který v roce 2016 slavil slovenský titul, novou éru, která se projevuje nejen herně, ale i výsledkově. Letošní nadvláda nad WSM ligou zkrátka má svou váhu. V příští jubilejní devadesáté sezoně klubu tak povede České Budějovice znovu Antonín Stavjaňa!
Herní projev týmu se v letošním ročníku znatelně změnil. Úspěšnost na venkovních kluzištích, vyrovnané útoky, neustálý pohyb. Rukopis třiapadesátiletého trenéra je zkrátka znát. "Snažili jsme se udělat další krok směrem k extralize a angažování trenéra Stavjani vnímáme jako jeho důležitou součást. Věříme, že ten hlavní cíl se nám na jaře podaří naplnit a že jsme tak podepsali smlouvu s trenérem pro extraligu," usmíval se prezident klubu Roman Turek při podpisu nového ročního kontraktu. „Společně s podpisem nového kontraktu se i výrazně posílila trenérova odpovědnost. Bude mít ještě větší, víceméně zásadní, vliv na skladbu hráčského kádru a realizačního týmu,“ dodal bývalý vynikající brankář.

"Začali jsme tady nějakou práci, kterou chceme nejen dokončit, ale chceme na ni také úspěšně navázat. Jsem moc rád, že u toho můžu i nadále být. Motor je vynikající organizace a České Budějovice hokejem neuvěřitelně žijí, snad budeme i nadále fanoušky těšit," vyprávěl s viditelnou radostí Antonín Stavjaňa po podpisu smlouvy.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....