Banes Motor České Budějovice
24.03.2017, Redakce

Vybavte se na eshopu na baráž a dopravu budete mít zdarma

Jedete už do Pardubic nebo se chystáte až na páteční domácí souboj s Karlovými Vary? Motor zahájí boj o svou jedinečnou šanci. Pořiďte si k tomu milou vzpomínku. Na tento víkend pro vás máme speciální akci. Pokud si nakoupíte od pátku 24. března od 15 hodin do neděle 26. března do 20 hodin a vaše objednávka přesáhne 400 korun, budete mít dopravu balíčku zcela zdarma. Jak na to?
Podívejte se na eshop našeho fanshopu, kde si můžete vybrat ze stovek produktů včetně několika novinek, které jsme pro vás na závěrečnou fázi sezony připravili. Těmi jsou třeba 3D klíče, které si můžete nechat vybrousit přesně tak, aby zapadly do vašeho zámku. Sběratele zaujme i nová a různorodá nabídka puků speciálně k této unikátní příležitosti a ukázat, za jakým snem společně jdeme můžete i tričkem, šálou nebo hrnkem z kolekce #SpoluZaVelkymSnem, která vás provází celými vyřazovacími boji.

Jak na to?

Nakupte jako vždy v našem eshopu a zaškrtněte způsob dodání dobírkou nebo převodem. Pokud vaše objednávka přesáhne hodnotu 400 korun, změníme způsob dodání a umažeme částku za dopravu. Upravená částka už se objeví v celkové hodnotě dobírky. Pokud budete platit převodem, vyčkejte s platbou prosím až na upravenou fakturu. Akce platí i na zboží na objednávku. Ten, kdo si o tomto víkendu objedná třeba dres se svým jménem, bude mít dopravu zdarma i po jeho vyrobení. Neplatí ale na objednávky ze zahraničí.

Takže objednávejte od pátku 24. března od 15 hodin do neděle 26. března a neplaťte za dopravu.
 
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....