Banes Motor České Budějovice
25.04.2017, Tisková zpráva

Reprezentace chystá v Českých Budějovicích otevřený trénink i autogramiádu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Vrchol domácí hokejové sezóny je tady. Český národní tým ladí formu i sestavu na světový šampionát a má před sebou poslední zápasovou prověrku. V jižních Čechách odehraje nabité Carlson Hockey Games. K této příležitosti se fanoušci v Českých Budějovicích mohou těšit na úterní otevřený trénink nebo páteční autogramiádu v Bauhausu České Budějovice. Během zápasů navíc budou moci využít bezplatné parkování na Jiráskově nábřeží. Podrobné informace najdete níže.

Autogramiáda v BAUHAUS České Budějovice


Pátek 28. 4. 2017 v 16 hodin přímo v areálu prodejny.

Předpokládaná účast hokejistů reprezentace:

    Libor Šulák
    Roman Horák
    Michal Řepík

Můžete se těšit také na:

    Moderátora
    Soutěže o ceny

Otevřený trénink

Bezplatné parkování během utkání


Už ve čtvrtek 27. dubna odehrají čeští hokejisté první utkání Carslon Hockey Games v Českých Budějovicích. Pokud se na zápasy Euro Hockey Tour chystáte autem, podívejte se, kde můžete bezplatně zaparkovat.


Upozornění na uzavírku ulice F. A. Gestnera během Carlson Hockey Games


Ulice F. A. Gestnera v okolí zimního stadionu bude uzavřena v termínech:

    čtvrtek 27. 4. 2017 od 15 do 23 hodin
    sobota 29. 4. 2017 od 10 do 21 hodin
    neděle 30. 4. 2017 od 11 do 23 hodin

Přesný plánek uzavírky ZDE.

Návštěvní řády


Doporučujeme všem fanouškům, aby se seznámili s návštěvními řády stadionu a fanzóny během Carlson Hockey Games. Zejména upozorňujeme, aby s sebou na stadion nenosili batohy, jídlo, pet láhve, aby se zbytečně nezdržovaly kontroly. Fanoušci také nesmí do prostor stadionu nosit profesionální foto či video techniku. Všeobecně je doporučeno jít na stadion k bezpečnostní prohlídce s co nejméně věcmi. Prosíme také všechny fanoušky, aby přišli na stadion nebo do fanzóny s dostatečným časovým předstihem kvůli bezpečnostním opatřením. Děkujeme.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....