Banes Motor České Budějovice
09.05.2017, Klub

Ohlédnutí za již třetím ročníkem závěrečného kempu HC Motor České Budějovice

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na ledě se ukončila sezóna 2016/2017 v Českých Budějovicích 22.-23.4.2017 závěrečným kempem HC MOTOR České Budějovice.
Kempu se zúčastnilo v Českých Budějovicích více jak 140 dětí ročníků 2004 – 2011 nejen z HC Motor, ale z celého Jihočeského kraje a ze zahraničí (Rakousko, Švýcarsko).

Hráči byli rozděleni do čtyř skupin A, B, C, D dle ročníku a výkonnosti. Každá skupina absolvovala 4 tréninkové jednotky na ledě a čtyři tréninkové jednotky na suchu. Sobotní dopolední i odpolední trénink na ledě vylepšovali hokejisté a hokejistky své hokejové dovednosti na stanovištích. Nedělní dopoledne byl rozdělen trénink na ledě do malých skupin, kde hráči zdokonalovali hokejové činnosti jednotlivce. Odpoledne si trenéři hráče rozdělili a proběhla závěrečná hra. V suchém tréninku se trenéři zaměřili s dětmi na hru, kompenzaci, agility, stickhandling, plyometrii. Každý hráč si odnesl certifikát o absolvování Motoráckého kempu a dárek od firmy Bauer.

Trenéři a realizační tým kempu:
Lukáš Chaloupka, Jiří Hanzal, Rostislav Kadlec, Radek Vondruška, Ivo Kotaška, Roman Fousek, Hynek Kůdela, Stanislav Hrubec, Tugomír Grgurič, Filip Čížek, Richard Heřmánek, Jiří Beránek, Adam Vylíčil, Petr Fleischmann, Michal Michal,
Administrativu, občerstvení a zdravotní službu zajišťovali:
Ivana Bartošová, Lada Fousková, Andrea Fousková

Ve spolupráci s HC Motor zve Martin Hanzal hráče na třetí ročník kempu MHA, který se uskuteční ve dnech 9.-14.7.2017 v Českých Budějovicích v Budvar Aréně.


FOTO: 

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....