Banes Motor České Budějovice
21.09.2017, Denisa Józsová

Mládež: Pozvánka na víkend

Všechny kategorie odehrají o víkendu své zápasy. Juniorka se představí dvakrát na venkovním ledě. Starší dorostenci budou hrát jeden zápas, jenž se bude konat v Havlíčkově Brodě. Mladší dorost také čeká jeden zápas, který odehraje v Budvar aréně.

Junioři

Junioři začali sezónu slušně. První utkání v Plzni sice prohráli, poté následovala dvě domácí utkání, která Jihočeši vyhráli. Svou formu budou chtít potvrdit a vyhrát i o víkendu. Páteční utkání (22.9.) odehrají Budějovičtí na chomutovském ledě od 15:00. Sobotní utkání (23.9.) budou hrát Jihočeši v Litvínově, zápas bude začínat v 16:00.

Online přenos zápasu s Chomutovem zde

Online přenos zápasu s Litvínovem zde.

Starší dorost

Také starší dorost vstoupil do sezóny pravou nohou a po čtyřech utkáních má na kontě osm bodů. O tomto víkendu čeká starší dorostence jen jedno utkání, které odehrají v sobotu (23.9.) na ledě Havlíčkova Brodu. Start je naplánován na druhou hodinu odpolední. Tyto dva týmy se spolu letos již střetly a Budějovice si připsaly poklidnou výhru 9:2.

Online přenos zde.

Mladší dorost

V opačné situaci oproti juniorce a staršímu dorostu se nachází mladší dorost. Ten totiž ještě ani jednou nevyhrál, navíc inkasoval ve třech zápasech sedmnáct branek. V posledním utkání schytali dorostenci debakl 2:8, který budou jistě chtít napravit. Odehrají také jen jedno utkání, které se bude konat v Budvar aréně v sobotu (23.9.) od 12 hodin.

Online přenos zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....