Banes Motor České Budějovice
22.11.2017, Denisa Józsová

Mládež: Pozvánka na víkend

Tento víkend nebude moc bohatý na utkání mládeže. Juniorku čeká jedno utkání, které sehrají v Budvar aréně. Starší dorost čeká nadstavbová skupina, ve které odehraje první zápas až příští týden. V současné době se nachází v Jekatěrinburgu. Mladší dorost čeká také jen jedno utkání, které sehrají v Pardubicích.

Junioři

Vypadá to, že juniorce se povedlo vymanit ze série nepřesvědčivých výkonů. V současné době totiž drží sedmé místo se ziskem dvaceti osmi bodů, avšak má náskok jen pěti bodů na třinácté místo, které je první nepostupové. Zároveň mají Jihočeši odehráno o zápas více než týmy pod nimi. Tento víkend čeká Budějovice jen jedno utkání. To sehrají proti lídrovi tabulky, kterým je Škoda Plzeň. Tyto dva týmy spolu již jeden zápas sehrály a Plzeňští vyhráli o jednu branku na svém ledě. Duel se odehraje v pátek 24.11. od 18 hodin v Budvar aréně!

Zápas můžete sledovat zde

Mladší dorost

Mladší dorostenci nemají moc velkou šanci na postup od nadstavbové skupiny, přesto zde existuje malá naděje. Jihočeši musí bezpodmínečně vyhrát všechny tři zápasy, za plný počet bodů a doufat v zaváhání Komety. Také mladší dorost čeká jen jedno utkání. To odehraje v sobotu 25.11. od 12 hodin na ledě Pardubic. S tímto týmem odehrál Motor jeden zápas, který se mu povedl vyhrát na vlastním ledě 6:3.

Přenos budete moci sledovat zde

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....