Banes Motor České Budějovice
09.01.2020, Tisková zpráva

Neskutečné! Akce pro Arpidu vynesla 342 773 korun!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Že mají motoráci dobré srdce, to jsme dávno věděli, ale charitativní zápas pro centrum Arpida v letošní sezoně přesto překonal všechna očekávání! Během utkání ve vánočních dresech a díky aukcím obrázků a dresů se vybrala neuvěřitelná částka 342 773 Kč, díky níž se budou moci děti z Arpidy v létě radovat a uzdravovat u moře. Za neskutečnou vstřícnost chceme všem fanouškům neskonale poděkovat.
A jakým způsobem se peníze vybraly? Největší část peněz přinesla aukce dresů, jejíž rekordní výtěžek šokoval - fandové vydražili dresy za 185 439 korun! Nejlépe si vedl dres Davida Gilberta, který byl vydražen za neuvěřitelných 11 950 korun. Dražily se i obrázky hráčů namalované dětmi z Arpidy, které provázely celé charitativní utkání. A výtěžek z této aukce byl také fantastický - 29 900 korun! Ale už během samotného zápasu předvedli motoráci ohromnou štědrost. Do pokladniček a terminálů přispěli skvělých 87 434 korun a často si ani nevzali perníčky věnované společností REJ a další krásné maličkosti od Arpidy. A celou částku pak uzavřel výtěžek z DMS, neboli darovacích SMS, těch přišlo v zápasový den celkem za 40 000 korun. Dohromady si tak mohlo centrum Arpida odnést výše zmiňovanou částku.

Jsme hrdí na naše fanoušky, jasně se ukazuje, že Motor je mnohem víc než jen hokej, je to i srdce na správném místě!

DĚKUJEME!!!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....