Banes Motor České Budějovice
21.01.2020, Filip Kortus

Juniory čeká boj o DHL Superpohár

Závěr turnaje O Pohár DHL je na spadnutí a už je jasné, jak bude soutěž juniorky pokračovat. V sobotu odehrají svěřenci Luboše Roba poslední utkání, po kterém bude na programu krátká přestávka. Následně se rozehraje Superpohár DHL, který nebude mít na turnaj O Pohár DHL žádnou návaznost. Podrobný rozpis zápasů bude znám v nadcházejících dnech.

Juniorská liga Akademií byla v září odložena a je prakticky jisté, že v letošní sezoně už ani nezačne. Místo toho se rozehrál turnaj O Pohár DHL, který skončí v sobotu a už jistým vítězem je Hradec Králové.

Dalším programem pro juniorské týmy bude DHL Superpohár, který bude mít základní část a následně play off. Devatenáct účastníků bude rozděleno do čtyř skupin (tři po pěti, jedna po čtyřech).

Ve skupinách A-C se bude hrát dvakrát každý s každým, ve skupině D se týmy spolu utkají třikrát. Do play off budou postupovat týmy na prvních dvou příčkách, následovat bude vyřazovací část hraná na dvě vítězná utkání.

Složení skupin:
Skupina A
Kladno, Karlovy Vary, Litvínov, Sparta Praha, Slavia Praha

Skupina B
Chomutov, Plzeň, Salcburk, HC Motor České Budějovice, Mladá Boleslav

Skupina C
Olomouc, Jihlava, Liberec, Třinec, Mountfield HK

Skupina D
Pardubice, Kometa Brno, Vítkovice, Zlín

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....