Banes Motor České Budějovice
03.02.2020, Filip Kortus

Základna E se zúčastnila jednodenního kempu

Pro Základnu E (ročník 2013) uspořádal klub v sobotu prvního února jednodenní kemp. Celkem se ho zúčastnilo 22 dětí, pro které byl vytvořen bohatý celodenní program.

Harmonogram kempu byl následující. Od 7.30 do 8.00 probíhala prezentace zúčastněných dětí s rodiči, od 8.45 do 9.45 měly děti trénink na druhé ledové ploše, po kterém následovala svačina a suchý trénink v prostorách Budvar arény. Na suchém tréninku si děti zahrály míčové hry, úpolové hry, vyzkoušely si koordinační žebřík a práci s holí (stickhandling). Po obědě měly děti program u Sportovní haly. Druhé tréninky na ledě byly naplánovány od 14.30 do 15.30. Po tréninku se děti převlékly a následovala cesta na plovárnu. Pro některé byla plovárna největším zážitkem celého dne, děti zde řádily jak v malém bazénku, tak na tobogánu či vířivce. Zakončení celého dne proběhlo kolem 18.30 v šatně na zimním stadionu. Děti dostaly za jejich snahu a úsilí menší odměnu v podobě motoráckých předmětů.

Hodnocení trenéra Jakuba Čelikovského: "Celý den proběhl bez větších problémů, děti fungovaly v rámci možností a bylo vidět, že si celý den užily. Pozitivní zpětnou vazbou pro nás je, že si musely poradit bez pomoci rodičů, například při oblékání do výstroje."

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....