Banes Motor České Budějovice
27.04.2020, Filip Kortus

Trenéři mládeže nezahálí, pro své svěřence připravují překvapení

V době, kdy se nemůže společně trénovat, vymysleli trenéři mládeži Motoru zajímavou věc. Pustili se totiž do vymalování šaten, které po příchodu hráčů budou hrát klubovými barvami.

S nápadem přišel nový šéftrenér akademie a trenér juniorky Lukáš Majer. "Nabídli jsme se panu Novákovi z magistrátu města, že vlastními silami vymalujeme všechny kabiny, které máme. Hráčské i trenérské. Lukáš přišel s nápadem, že bychom to mohli vymalovat do klubových barev. Shodli jsme se, že je to dobrý nápad a posílíme tím klubismus," řekl manažer mládeže Jaroslav Liška.

Realizace začala velice brzy. "Nakoupily se potřebné věci a pustili jsme se do úprav kabin. Chceme mít rovněž na zdech motta od hráčů, která si sami vyberou. Každý mohl navrhnout tři a vybereme z nich ta, co se nám zdají nejvýstižnější," prozradil trenér dorostu Roman Fousek.

V případě dorosteneckého týmu se nejedná o jedinou změnu, která po pauze vinou koronaviru přijde. "Hráči si vytvořili řád kabiny, kde budou například pokuty za špatné chování. Pro nás je to skvělý impulz a radost do další práce, když vidíme, že se k tomu takto staví," dodal Fousek.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....