Banes Motor České Budějovice
20.07.2020, Klub

Motor odstartoval přípravu zostra

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na led a hned do zápasu! Českobudějovický Motor začal přípravu s více než čtyřicítkou hráčů, ta se rozdělila na dva týmy Stadion a Slavoj a odstartovala hned ostrým zápasem. Na to, že příprava je na začátku, měl zápas velmi slušnou úroveň. Následoval ostrý trénink na ledě i v posilovně. "V tomto týdnu budeme hrát celkem čtyři tréninkové zápasy, v pátek pak provedeme první zúžení širokého kádru," vysvětlil asistent trenéra Prospala Aleš Totter.
Tréninkový zápas trval 30 minut, během nichž se ale o vítězi nerozhodlo. Na řadu tak přišly nájezdy a v nich rozhodla nová posila - Miroslav Indrák z týmu označeného jako Slavoj. Do přípravy se zapojil kompletní kádr. "Dvě výjimky jsou lehce nemocný Adam Raška a Conor Allen, který prozatím nemůže dorazit ze Spojených států. Jinak jsou ale všichni zdraví a můžou se o své místo poprat, za to jsme určitě rádi," pokyvoval spokojeně Aleš Totter.

Góly: Kondelík, rozh. nájezd Indrák - Čížek.

Sestava Slavoje (modří):
Strmeň, Patera - Suchánek, Svach, Lytvynov, Pavel, Baránek, Vaněk - M. Novák, Gilbert, Indrák, Beránek, Karabáček, Jonák, Prokeš, Toman, Klhůfek, Kondelík, Hrubec.

Sestava Stadionu (bílí):
Čiliak, Dvořák - Pýcha, Plášil, Slováček, Kachyňa, Vydarený, Remta - M. Ville, Přikryl, Doležal, Christov, Venkrbec, Holec, Voženílek, Michnáč, Vopelka, Bárta, Čížek, G. Ville.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....