Banes Motor České Budějovice
11.11.2020, Tisková zpráva

ČEZ pokračuje jako důležitý partner extraligového Motoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Společnosti Madeta a ČEZ si ve finále jednání o spolupráci s českobudějovickými extraligovými hokejisty „prohodily“ místa. Po jednání profesionálních hokejistů s energetickou firmou došlo počátkem září k dohodě a ČEZ se stal jedním z hlavních partnerů klubu Madeta Motor České Budějovice. Dál také zůstává generálním partnerem mládežnického klubu. S Motorem tak pokračuje ve spolupráci společnost, která mu naprosto zásadně pomohla v roce 2013 při znovuzrození hokeje na jihu Čech.
Kromě změny názvu a poměrů reklamních ploch na ledě, nebo dresech extraligových hokejistů, se téměř nic nezměnilo. Diváci opět uvidí loga firem, které hokej podporují dlouhodobě. Po sérii jednání se názvu klubu chopila společnost Madeta, nově se představitelům klubu podařilo dohodnout i s původním generálním partnerem – firmou ČEZ, která v jižních Čechách provozu elektrárnu Temelín. „Vzhledem ke změně názvu byla jednání korektní, ale samozřejmě náročná. Vše dobře dopadlo a jsem rád, že do nové sezony vstupujeme se stabilními partnery, kteří nás podpořili už v minulých letech,“ potvrzuje generální manažer klubu Madeta Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

Konkrétní částky v marektingových smlouvách nejsou, i s ohledem na další jednání a konkurenční kluby, veřejné. Podle společnosti ČEZ ale nová dohoda pro sezónu 2020-21 reflektuje dohodnutou pozici. „Každou smlouvu samozřejmě připravujeme zvlášť a zohledňujeme řadu faktorů. Navíc i letos počítáme i s podporou dětského a mládežnického hokeje. Přestože jde o samostatnou organizaci, je pro nás důležité, že se podílíme na udržení a rozvoji špičkového hokeje na jihu Čech,“ doplňuje za Útvar komunikace společnosti ČEZ Petr Šuleř.

Zejména v současné složité době je podpora hlavních partnerů pro Motor naprosto klíčová. Pokračování spolupráce se společností ČEZ je tak potvrzením toho, že největší jihočeský klub a největší jaderná elektrárna k sobě mají i nadále blízko.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....