Banes Motor České Budějovice
03.12.2020, Veronika Krnínská

Karabáček: Momentálně nehrajeme dobře, musíme se zvednout

Čtvrteční domácí zápas nedopadl podle představ. HC Sparta Praha zaválela nad Motorem, a to výsledkem 5:1. Útočník Václav Karabáček v tomto zápase plném vyloučení skóroval. Jaké má z celého utkání pocity a jak se těší na nedělní zápas?

Jak jste se dnes na ledě cítil?
Ze začátku jsem tam udělal hloupý faul, ale potom jsme tam měli pár dobrých střídání. Následně jsme remizovali prvním gólem, takže bych řekl, že první třetina byla celkem dobrá. Pak v druhé třetině jsme měli hodně přesilovek. Sparta ty své využila. My jsme je bohužel nevyužili, i když jsme mohli díky nim hrát vyrovnaně, a to nás nejspíše zlomilo.

Potěšilo vás alespoň vaše zabodování?
Když uhrajete výsledek 1:5, tak nejde být spokojený. Prostě to jde na tým a momentálně nehrajeme dostatečně dobře. Musíme se zvednout jako tým.

Co říkáte na vaše draftování do e-sport týmu? A co tomu říkali vaši spoluhráči?
Myslím si, že pro mě to je jen zábava a jsem za to rád. Ale nechci to moc komentovat. Pro mě je teď hlavní zápas. Teď to není dobré a musím se soustředit především na tohle, a ne na něco jiného. Zápasy jsou důležitější.

Jaké máte pocity z příštího zápasu s Litvínovem?
Musíme začít s větší chutí než dnes. Myslím si, že máme šanci vyhrát, ale musíme hrát tak, jak umíme.

Jak se před zápasy připravujete?
Mám pár svých rozcviček, jako všichni ostatní. To dělám nejčastěji. Potom na zápas už jen koncentrace, nic víc.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....