Banes Motor České Budějovice
06.01.2021, Klub

V pátek končí dražba vánočních dresů pro centrum BAZALKA!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Vydražte originální hrané zlatě vyšívané vánoční dresy pro Centrum BAZALKA, které klub MADETA Motor připravil pro utkání s Karlovými Vary 28. prosince 2020. Veškerý výtěžek z nich obdrží hendikepované děti z Centra BAZALKA v Českých Budějovicích. Čas zapojit se do dražby máte do pátku ZDE.

Motor se zapojuje do množství charitativních projektů. Posledním počinem českobudějovického klubu je sehrání utkání v unikátních vánočních dresech. Jihočeši v nich nastoupili 28. prosince a právě tyto originální hrané dresy máte nyní možnost vydražit na webu sportovniaukce.cz. Veškerý výtěžek poputuje do českobudějovického Centra BAZALKA. Centrum Bazalka je domovem pro osoby se zdravotním postižením. Již od roku 2004 pomáhá rodinám s péčí o děti s těžkým zdravotním postižením z celých Jižních Čech. "Našim posláním je pomáhat rodinám s péčí o děti s těžkým zdravotním postižením. Snažíme se ulehčit životní situaci těchto rodin a dát prostor pro jejich zdravý chod," uvádí BAZALKA.

Motor Centrum BAZALKA podporuje různými charitativními akcemi dlouhodobě. "Každoročně se zúčastňujeme akcí pro Centrum BAZALKA, kde je patronem i jeden ze spolumajitelů klubu Aleš Kotalík. Návštěvy v jejich zařízeních nám jen potvrzují, jak moc potřebná činnost to je. Mrzí nás, že letos nemohly děti z Bazalky přijít na tradiční bruslení, ale příští rok to určitě napravíme. Děkujeme všem fanouškům Motoru, že pomáhají s námi," shrnul spolupráci marketingový a PR ředitel Tomáš Kučera.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice