Banes Motor České Budějovice
18.06.2012, Tisková zpráva ČSLH

Generální manažer Zdeněk Blažek zvolen místopředsedou dozorčí rady ČSLH

P r a h a / Č. B u d ě j o v i c e - HC MOUNTFIELD posiluje svou roli ve svazové diplomacii. Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu, byl na sobotní volební konferenci zvolen místopředsedou dozorčí rady Českého svazu ledního hokeje. „Po delší době bude mít náš klub HC MOUNTFIELD svého zástupce ve vrcholných orgánech svazu,“ uvedl Ing. Zdeněk Blažek.

Konference dále znovuzvolila předsedou svazu Tomáše Krále. Jeho kandidaturu podpořilo 56 ze 60 přítomných delegátů, proti nebyl nikdo, 4 hlasující se zdrželi. Předsedou dozorčí rady ČSLH byl na konferenci zvolen Miroslav Rákosník, předsedou arbitrážní komise Vladimír Balaš.

Jedenáctičlenný výkonný výbor ČSLH budou spolu s Tomášem Králem tvořit Petr Bříza, Otakar Černý, Ctibor Jech, Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban a Ondřej Šebek za vrcholový hokej, František Dvořák, Karel Jankovič, Miloslav Šeba a Milan Vacke za výkonnostní hokej. Nováčky ve vedení ČSLH jsou Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban a Ondřej Šebek, kteří nahradili Františka Černíka, Jaromíra Látala a Jana Trundu.

Na prvním jednání výkonného výboru ČSLH, které se uskutečnilo ihned po skončení konference, zvolili jeho členové viceprezidentem pro vrcholový hokej Aleše Pavlíka, viceprezidentem pro výkonnostní hokej Miloslava Šebu a viceprezidentem pro mezinárodní vztahy a legislativu Petra Břízu.

Členy dozorčí rady ČSLH zvolila konference Zdeňka Blažka, který bude zároveň místopředsedou, dále pak Karla Čapka a Jaroslava Veverku za vrcholový hokej, za výkonnostní hokej potom Jaroslava Částku, Pavla Schwarze a Jana Trundu.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....