Banes Motor České Budějovice
14.06.2012, Radek Papáček

Permanentky na hokej jako benefit pro Vaše zaměstnance

Dovolte nám, abychom Vás krátce seznámili s nabídkou permanentních karet na domácí zápasy hokejového klubu HC MOUNTFIELD, největšího sportovního klubu na jihu Čech. Rádi bychom Vám představili, jaké výhody Vám jejich pořízení může přinést ve formě emocionálního zážitku pro Vás či Vaše zaměstnance.

HC MOUNTFIELD, a.s. je hokejovým klubem hrajícím nejvyšší českou soutěž v ledním hokeji. Dlouhodobě je jediným účastníkem Tipsport extraligy v Jihočeském kraji. HC MOUNTFIELD svá domácí utkání hraje v českobudějovické Budvar Aréně. Samotné sportovní utkání je zvláštní a jedinečnou událostí, která svým návštěvníkům přináší sdílení silného emočního prožitku s tisíce dalšími návštěvníky.

Právě vzhledem k možnosti společného prožitku se svými přáteli či známými HC MOUNTFIELD stále výrazně pociťuje zájem firem, společností, organizací či dalších subjektů o hromadné pořízení permanentních karet na hokejovou sezonu. Permanentní karty totiž nabízejí možnost využití k firemnímu teambuildingu či jako nabídnutí benefitů pro zaměstnance či spolupracovníky.

Rádi bychom tak nabídli tuto příležitost také Vám. V nabídce permanentek na hokejovou sezonu 2012/2013 můžete vybírat mezi kartami na základní část a celou sezonou. Permanentka na základní část Vám umožní navštívit 26 domácích utkáních v této dlouhodobé části za velice výhodnou cenu. Držitel permanentky ušetří až 1000 Kč oproti pořizování jednorázových vstupenek. Permanentka na celou sezonu Vám umožní samozřejmě navštívit všechna utkání v základní části, ale navíc také veškerá utkání prestižního European Trophy, další přípravná utkání a všechna případná utkání play-off.

Permanentky na sezení můžete na základní část pořídit již od 3 100 Kč, na celou sezonu již od 3 900 Kč. V obou případech získáváte především rezervaci Vašeho stálého místa v Budvar Aréně, s jehož výběrem Vám rádi pomůžeme a poradíme.

Podívejte se na kompletní nabídku permanentních karet HC MOUNTFIELD pro hokejovou sezonu 2012/2013.

Extraligová sezona startuje 14. září 2012 prvním domácím utkáním s Vítkovicemi. V případě pořízení karty na celou sezonu se ještě před startem extraligy můžete těšit 3. srpna 2012 na domácí utkání s týmem KHL Barys Astana a dále tři zápasy European Trophy, mezinárodního turnaje mužstev z celé Evropy.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....