Banes Motor České Budějovice
23.07.2012, Radek Papáček

Petr Sailer sportovním manažerem. Na návrh generálního manažera Zdeňka Blažka

Č. B u d ě j o v i c e – Sportovním manažerem HC MOUNTFIELD a.s. se s platností od 1. srpna 2012 stane Petr Sailer. Bývalý útočník bude do funkce jmenován na návrh předsedy představenstva a generálního manažera Ing. Zdeňka Blažka, jenž na svém zasedání schválilo představenstvo klubu. „Cítil jsem, že je potřeba obsazení funkce sportovního manažera vyřešit a jít do sezony se zodpovědnou osobou za vedení sportovního úseku,“ uvádí Zdeněk Blažek.

Petr Sailer po skončení své aktivní kariéry po minulé sezoně v klubu dosud vykonával funkci asistenta sportovního manažera. „V období mimo průběh hokejové sezony jsme měli možnost si ověřit, jak Petr Sailer po skončení aktivní kariéry může fungovat v jiné roli než hráčské. Petr v podstatě nyní sportovní úsek vedl. Postupně jsem na základě dílčích kroků získal pocit, že sportovní úsek pod jeho vedením může fungovat dobře, proto jsem se rozhodl jej navrhnout na jmenování sportovním manažerem,“ přibližuje generální manažer HC MOUNTFIELD a.s.

Návrh nejvyššího muže v managementu klubu schválilo představenstvo klubu. Petr Sailer se tak stane sportovním manažerem od 1. srpna 2012.

„Petr Sailer je vedením klubu nyní pověřenou osobou za vedení sportovního úseku. Bude tak mít přímou zodpovědnost za naše sportovní výsledky. Myslím si, že tato transparentní struktura je důležitá také v komunikaci směrem k našim fanouškům, příznivcům a partnerům klubu,“ říká Zdeněk Blažek.



Související články

29.06.2012 - Zástupci HC MOUNTFIELD předávali vysvědčení
20.06.2012 - Blog Petra Sailera: Ladím požadavky trenérů
07.06.2012 - Petr Sailer: Snažím se vylepšit věci, které jsem sám vnímal
23.03.2012 - HC MOUNFIELD vyhlašuje změny, ve vedení a své vizi

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice