Banes Motor České Budějovice
12.09.2012, Radek Papáček

HC MOUNTFIELD výrazně změní také klubový Fanshop

Č. B u d ě j o v i c e – Vedení HC MOUNTFIELD krok po kroku dále pokračuje v řešení témat, které se svým fanouškům zavázalo intenzivně řešit. Příznivci už dříve byli seznámeni se změnou provozovatele občerstvení v Budvar Aréně, nyní výraznou změnou projde takový klubový Fanshop. „Připravujeme pro naše fanoušky zcela novou prodejnu oficiálního Fanshopu, která nabídne příznivcům nakupovat naše suvenýry ve velice kulturním a příjemném prostředí. Prodejna se bude nacházet v prostoru bývalého občerstvení na druhé ledové ploše Budvar Arény. Otevřena bude v měsíci říjnu a spolu s novými prostory fanouškům nabídne také novinky v sortimentu,“ přibližuje Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu.

Vedení klubu se tak na přání představenstva snaží naplňovat změny, které by měly přinést zlepšení komfortu nejen návštěvníků domácích zápasů, ale všech příznivců HC MOUNTFIELD. „Jsme si totiž vědomi toho, že právě klubový merchandising je důležitou součástí klubové identity. Naším dlouhodobým přáním je, aby fanoušci s klubem žili ve svém každodenním životě. A právě klubové oblečení či suvenýry jsou ideálním prostředkem k tomu, jak fanoušci mohou ukázat své ztotožnění s klubem,“ říká Zdeněk Blažek.

V rámci nového řešení Fanshopu kladlo představenstvo klubu důraz především na důstojné prostory prodejny, která by mohla být otevřena každý všední den. „Ideálním řešením se pro nás ukázal být prostor bývalého občerstvení na druhé ledové ploše Budvar Arény, kam je pohodlný přístup přímo z parkoviště před arénou. Oslovili jsme tak zástupce Města České Budějovice s žádostí o umožnění rozdělení prostor, aby zde mohlo fungovat nadále občerstvení nově také spolu s prodejnou Fanshopu. Město nám vyšlo vstříc, za což bychom mu chtěli samozřejmě velice poděkovat,“ uvádí nejvyšší muž vedení HC MOUNTFIELD.

Po zvládnutí všech potřebných stavebních úprav tak bude pro fanoušky otevřena nová kavárna a moderní fanshop ve stylu sportovního butiku, kde fanoušci naleznou nové kolekce oblečení a doplňků, které pro ně připravujeme. „Bohužel se nám nepodařilo vše zabezpečit pro začátek extraligové sezony. Prosíme tak příznivce o shovívavost,“ sděluje Zdeněk Blažek. Než bude v měsíci říjnu otevřena zcela nová prodejna, během extraligových zápasů budou moci fanoušci využívat dosavadních prostor stánků před a uvnitř Budvar Arény.

Provozovatelem občerstvení na druhé ledové ploše ve stálou otevírací dobou bude pan Libor Mazák. „Tímto tak vytvoříme i konkurenci směrem k provozovateli občerstvení při extraligových zápasech, kterou bude společnost EUROGASTRO CZ zastoupená panem Lukášem Ašenbrylem,“ dodává předseda představenstva a generální manažer klubu.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....