Banes Motor České Budějovice
13.09.2012, Radek Papáček

Vítejte ve svém novém online domově!

Č. B u d ě j o v i c e - Vážení návštěvníci a čtenáři oficiálního webu HC MOUNTFIELD, dovolte nám, abychom Vás přivítali ve Vašem novém online domově! Nový web připravený ke startu nové sezony přináší několik zajímavých novinek, které by měli přispět právě k tomu, abyste se na něm cítili skutečně jako doma. Pokud se Vám web nyní zobrazuje nesprávně, použije prosím stisk klávesy F5 nebo Ctrl + R.

Při návrhu webu byl vedle nového designu dbán důraz především na přehlednost hlavní stránky, kde fanoušci na jednom místě najdou ty informace, které je nejvíce zajímají. Dominantou homepage je tak multimediální centrála, která vedle zobrazování tří nejaktuálnějších článků nabídne také přehrávání videí.

Pod multimediální centrálou pak návštěvníci naleznou zápasový servis, tedy rychlý přehled o nejbližším domácím utkání, posledním odehraném utkání a dalších zápasech. Kliknutím na banner KALENDÁŘ ZÁPASŮ se zobrazí přehled zápasů v nové a přehledné aplikaci.

Novinkou Klubová TV

Řadu novinek nový web přináší po obsahové stránce. Těšit se tak můžete na zbrusu novou Klubovou TV, která Vám bude po každém domácím utkání přinášet sestřih nejzajímavějších momentů.

Pokud rádi získáváte aktuální informace přímo do své emailové schránky, můžete se přihlásit k odběru pravidelných newsletterů v horní části webu. Většímu komfortu se dočkáte také při nakupování v internetovém Fanshopu. Naprosto nové kamenná prodejna se sice připravuje na měsíc říjen, nový e-shop je však spuštěn již nyní.

Větší interakci nabídne dále diskusní fórum. Kromě psaní vlastních příspěvků všichni uživatelé totiž mohou hodnotit příspěvky dalších diskutérů. A to palcem nahoru nebo palcem dolů. Z hodnocení všech jeho příspěvků navíc diskutérovi vzniká jeho tzv. karma, která tak nabízí součet všech palců nahoru nebo dolů jemu udělených.

V nejbližší době pak příznivce čeká další jedno velké překvapení. Spuštěna by totiž měla být unikátní hra s názvem Moje pětka. Ta nabídne všem příznivcům možnost stát se trenérem svého oblíbeného týmu, který si bude sestavovat svojí pětici hráčů a nasazovat je do utkání. Vybírat bude možné ze všech hráčů HC MOUNTFIELD a podle jejich skutečně dosažených bodů a úspěšnosti v utkání budou příznivci sbírat své body. Budou se tak moci porovnávat s ostatními příznivci a hodnotit, kdo je z nich nejlepším pomyslným trenérem.

V sekci Ke stažení by v neposlední řadě měly postupně přibývat také nové tapety ke stažení na plochu Vašeho počítače. Věříme, že se Vám nový web bude líbit a budete se na něm cítit skutečně jako doma. V případě jakýchkoliv Vašich připomínek či návrhů na zlepšení nás neváhejte kontaktovat na emailu marketing@hokejcb.cz. Budeme rádi za Vaše názory a náměty, kterým se budeme věnovat.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....