Banes Motor České Budějovice
24.10.2012, Radek Papáček

Moje pětka zná prvního vítěze. Ten se může těšit na setkání s Peterem Draisaitlem!

HC Mountfield v právě probíhající sezoně spustil online hru Moje pětka, která příznivcům přináší jedinečnou zábavu. Sami fanoušci se totiž mohou stát trenérem svého oblíbeného týmu a volit na každé utkání svou ideální sestavu. Virtuální trenéři pak sbírají body dle úspěšnosti vybraných hokejistů v reálných utkáních HC Mountfield. Do jedinečné hry se zapojilo už 636 virtuálních trenérů z řad fanoušků HC Mountfield a znám je také první průběžný vítěz.

Celkově nejúspěšnějším trenérem v 1. čtvrtině Tipsport extraligy byl pan Lukáš Svoboda, který se tak může těšit na skutečně velice atraktivní zážitek.

Během listopadové reprezentační přestávky se totiž osobně setká s Petrem Draisaitlem. Lukáš Svoboda tak bude moci nakouknout přímo do zázemí profesionálního hokejového trenéra, zjistit jak pracuje, jak se připravuje na tréninky a jak si například chystá taktickou přípravu na nejbližšího soupeře HC Mountfield.

Zajímavosti ze hry Moje pětka

Nejvíce bodů v jednom hracím kole: plus 135 bodů (celkem tři hráči: Jan Pumpr, Jan Klimeš, Lukáš Svoboda)
Nejméně bodů v jednom hracím kole: minus 34 bodů
Registrovaných uživatelů ve hře Moje pětka: 636 (platnost 22.10.2012)

Pořadí TOP 10 po 1. čtvrtině Tipsport extraligy

PořadíJméno a příjmení Body
1.Lukáš Svoboda185
2.Marek Sojka181
3.Milan Sviták178
4.Jan Pumpr177
5.Zbyněk Vácha175
6.Marek Šimáček171
7.Vojtěch Vansa167
8.Aleš Kovářík159
9.Aleš Chlouba157
10.Ondřej Pokorný156

O čem to je?

Chcete se stát trenérem HC MOUNTFIELD? Hrajte s námi Zvol svou pětku! Ke hraní vám stačí pouze registrace a pár minut před každým zápasem.

HC MOUNTFIELD pro své fanoušky přináší v českém hokejovém prostředí jedinečnou zábavu. Ve svém herním účtu si před každým zápasem vyberete hráče, kteří podle vás budou jakýmkoliv způsobem ve skutečném utkání aktivní. Za gól nebo asistenci se vám body přičtou, za trestné minuty zase odečtou. Važte pečlivě koho do své pětky zařadíte.

Body budete sbírat po každém odehraném kole a na průběžně nejlepší během sezony čeká skutečně atraktivní zážitek. Hlavní trenér Peter Draisaitl totiž průběžně nejlepší trenéry z řad fanoušků pozve na posezení ve své trenérské kanceláři a nechá fanoušky nahlédnout do zákulisí profesionálního trenéra.

Přejděte přímo na www.zvolsvoupetku.cz

Zaregistrujte se, ZVOLTE SVOU PĚTKU na příští zápasy HC MOUNTFIELD a začněte sbírat své body.

Tuto zbrusu atraktivní novinku klub připravil pro své fanoušky ve spolupráci se společností QOP computers s.r.o

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....