Banes Motor České Budějovice
31.10.2012, Michal Špírek

Hráčem měsíce byl pro vás Pavel Kantor! Ptejte se gólmana v offline rozhovoru

Č. B u d ě j o v i c e - V měsíci říjnu vás svými výkony z kádru HC MOUNTFIELD nejvíce zaujal jednadvacetiletý strážce brány Pavel Kantor. Ptát se tak můžete aktuální gólmanské jedničky českobudějovického týmu, která skvěle zastupuje za zraněného Jakuba Kováře, v offline rozhovoru...

Výsledky hlasování

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádané na sociální síti Facebook a na webových stránkách HC Mountfield, jste vybírali nejlepšího hokejistu z českobudějovického kádru za měsíc říjen. Za necelé dva dny stihlo přispět svým hlasem téměř pět set fanoušků. A jaké byly výsledky?

1. Pavel Kantor - 49 % hlasů
2. Aleš Kotalík - 31 % hlasů
3. Jiří Šimánek - 19 % hlasů


Hráč měsíce října: PAVEL KANTOR

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 10
Čelil 311 střelám
Úspěšnost zákroků: 90,32%



Před sezónou se počítalo jako s jasnou gólmanskou jedničkou týmu s reprezentantem Jakubem Kovářem. Ten se ale zranil a tak musel trenérský štáb HC MOUNTFIELD vyřešit otázku, koho postavit do brankoviště místo muže, který poslední dvě sezóny na jihu do branky nikoho nepustil. Ze začátku sezóny dostával prostor jak Kantor, tak zkušený Sáblík. Jenomže v říjnu chytil jednadvacetiletý Kantor vynikající formu a svého kolegu už do branky nepouští.

Kantor ve své kariéře již působil ve druhé norské lize, ale následně se vrátil do Budějovic, kde odchytal sezonu v juniorech. Letos tak zažil debut v extralize mužů. V říjnu sehrál HC MOUNTFIELD i velice nepovedené zápasy, kde tým držel nad vodou právě mladý gólman, který byl i přes porážky svého týmu zvolen hvězdou zápasu ( oceněn byl Kantor v Chomutově a v Třinci). Odměna pro brankáře přišla v 11. kole na ledě Zlína, kde Jihočeši zabrali, zvítězili 4:0 a Kantor si připsal premiérové čisté konto. V říjnu si Pavel Kantor užil i paradoxní situace, kdy v posledních třech kolech čelil hned čtyřem trestným střílením. Proti Pardubicím získal gólman cenný skalp Davida Krejčího, jehož zakončení z nájezdu efektně zastavil lapačkou. Právě po zápase s Východočechy si Kantor na pozápasové tiskové konferenci vysloužil poklonu za svůj předvedený výkon jak od domácího kouče Draisaitla, tak pardubického trenéra Hynka.

Pavla Kantora jste zvolili za Hráče měsíce října a my vám přinášíme jedinečnou možnost se hráče zeptat na to, co vás zajímá:

!!! OTÁZKY NA PAVLA KANTORA POKLÁDEJTE ZDE !!!

Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Vítěz: Jiří Šimánek (68% hlasů), 2. Peter Frühauf (12%), 3. Roman Vráblík (6%)
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....