Banes Motor České Budějovice
20.11.2012, Klub

Ference a Michálek se podepisovali ve fanshopu

Hodina času, na sto fanoušků. Dva hokejisté. Andrew Ference a Milan Michálek zavítali do fanshopu HC MOUNTFIELD, aby podepsali kartičky, fotografie a další suvenýry, které si fandové českobudějovického klubu na akci přinesli. A nebyla nouze o vtipné situace ani zvídavé dotazy. Dominoval ten, který zajímá všechny. Jak dlouho tady budou oba hokejisté ještě hrát.

Přesného data se příznivci nedočkali. Nicméně, to nebylo to hlavní, kvůli čemu do prostorů nového fanshopu přišli. Tím byly cenné podpisy na čemkoliv a společné fotografie s hráči. Nechyběly i kuriózní věci. Podpis si jedna z fanynek odnesla i na ortéze, kterou měla na koleni. A na připomínku zranění z výjezdu ze Sparty se jí zvěčnil útočník Milan Michálek.

Ovšem fronta se stála i na Andrew Ference, který obsadil pozici za prodejním pultem a podpisy rozdával třeba do knihy o historii českobudějovického hokeje i na řadu kartiček, kde je se Stanley Cupem či jiné herní fotce v dresu Bostonu. Raritou byla fotografie z jeho prvního působení na jihu Čech. „Sedm let jsem jí měla doma,“ vyprávěla příběh jeho majitelka, kterou by asi na hokejovou fanynku tipoval málokdo, a připomínala jakým způsobem se na českobudějovický led Andrew Ference před sedmi lety vůbec dostal.

Autogramiáda zaujala různé věkové skupiny. „My děkujeme. Pro syna to byl výborný zážitek,“ psala na klubovém facebooku Monika Zmeškalová. Na své si přišli děti, ale také dospělí.

„Podobnými akcemi chceme zprostředkovat přímý kontakt mezi hráči i fanoušky našeho klubu,“ uvedl Radek Papáček z marketingového oddělení klubu s tím, že v podobných akcích chce HC Mountfield pokračovat i nadále a už v nejbližší době se mohou fanoušci těšit na další akci s dalšími hráči extraligového týmu.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....