Banes Motor České Budějovice
22.11.2012, Klub

Hledáme redaktory. Pojďte se seznámit s hokejovými hvězdami

Články o mladých hokejistech to začíná. A rozhovorem s Jaromírem Jágrem nebo Václavem Prospalem vrcholí. Máme nový web, děláme nové projekty a chceme rozšířit náš tým o novou krev a nové nápady. Máte zájem?

Nepožadujeme toho moc. Na věku nebo pohlaví nám nezáleží. Důležité je nadšení do práce a touha se zdokonalovat. Jestli si rozumíte s češtinou (chyby dělá každý, ale nesmí jich být příliš), chcete se potkávat s nejlepšími hokejisty v Jihočeském kraji, sem tam si pohovořit s hvězdami NHL, naučit se práci na webové prezentaci nebo se sociálními sítěmi, nebojte se nám ozvat.

Co vám můžeme nabídnout? Finanční ohodnocení vaší práce (do smrti vás nezajistí, ale jako přivýdělek potěší), účast na dalších internetových sportovních projektech a pokud budete sami chtít, můžete nakouknut také do světa „velké“ sportovní žurnalistiky. Vždyť na jihočeských sportovních webech začínali lidé jako František Suchan, Tomáš Zetek nebo Tomáš Kučera či David Lukeš, které jste mohli vídat na stránkách celostátních deníků a obrazovkách televizí.

Tak napište pár řádek o sobě, nechte na sebe kontakt a můžeme si popovídat osobně.
Email: redakce@hokejcb.cz

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....