Banes Motor České Budějovice
11.12.2012, HC MOUNTFIELD

Prožijte Vánoce naplno! Udělejte radost sobě nebo ji s námi rozdejte ostatním

Nejoblíbenější dny v roce jsou za dveřmi. Vánoční svátky se blíží! Prožijte Vánoce naplno také s vaším oblíbeným hokejovým klubem. Radost můžete udělat sami sobě Vánoční permanentkou, dětem z dětského domova Boršov splněným přáním nebo také pomoci Romanu Bernatovi účastí v aukci zajímavých artefaktů od současných i bývalých hráčů.

Vánoční permanentky

Udělejte radost sami sobě nebo svým blízkým a nadělte pod stromeček Vánoční permanentku! Deset utkání hraných v Budvar Aréně po Novém roce do konce základní části můžete získat od 1 300 Kč. Pořiďte si tak Vánoční permanentku, získáte hezký dárek pod stromeček a navíc ušetříte oproti jednorázovým vstupenkám.

Další podrobnosti:
- Přehled nabídky Vánočních permanentek a jejich ceny

Vánoční strom splněných přání

Rozzařte s námi oči dětí z dětského domova splněným přáním! Vánoční svátky pro mnohé děti znamenají splnění tajných přání. HC MOUNTFIELD se proto rozhodl splnit touhy také těm dětem, které nemají možnost trávit Vánoce se svými nejbližšími a vytvořil pomyslný vánoční strom přání dětí z Dětského domova Boršov.

Připojit se a splnit přání dětí z dětského domova navíc mohou všichni příznivci. Stačí si prohlédnout přímo jednotlivá přáníčka dětí, vybrat si jedno či více z nich a splnit tak konkrétní přání vybranému dítěti.

Další podrobnosti:
- Přehled jednotlivých přání dětí z DD Boršov a možnost umístění pod stromeček

Aukce hokejových artefaktů na pomoc Romanu Bernatovi

Výtěžek aukce poputuje na konto pro pomoc Romanu Bernatovi. Bývalý i současní hráči klubu se rozhodli věnovat do aukce osobní ale třeba i historicky velmi cenné věci. Najdete zde například originální dres Motor ze sezony 68/69, motorkářskou kombinézu Františka Ptáčka, podepsanou golfovou hůl Jirky Šimánka, historické dřevěné hokejky Artis či velmi cenné odznaky klubu. Čeká na vás přes třicet unikátních věcí. Využijte této jedinečné aukce, pomůžete tím dobré věci a ještě uděláte radost sobě či někomu pod stromečkem.

Další podrobnosti:
- Stránka Aukce hokejových artefaktů na pomoc Romanu Bernatovi
- Představení všech artefaktů ve fotografiích v albu na Facebooku

Získejte hraný dres HC MOUNTFIELD

Vzpomínáte na fotku Františka Ptáčka, který si ráno dělá kávu do hrnku se svou podobiznou? HC MOUNTFIELD má pro své příznivce vánoční dárek. A o tom, kdo ho dostane, si rozhodne vy sami. Pojďte se vyfotit v některém kousku z nové kolekce z českobudějovického fanshopu – mikině, tričku, s hrníčkem nebo s peněženkou. Fotografie nám posílejte na mail soutez@hokejcb.cz a připojte k nim na sebe kontakt. My je pak budeme postupně zveřejňovat na klubovém profilu na facebooku.

Další podrobnosti:
- Informace o možnosti získat hraný dres pod stromeček

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....