Banes Motor České Budějovice
20.12.2012, Michal Špírek

OFFLINE: Když už se odpovídá, tak v souvětí, usmíval se Václav Prospal

Č. B u d ě j o v i c e - Na dotazy fanoušků odpovídal v offline rozhovoru Václav Prospal, zvolený jako Hráč měsíce. Pokud vás zajímá, co trápí českobudějovického útočníka v české extralize, na jakého hvězdného hráče si bylo těžké na ledě zvyknout nebo třeba na jaké angažmá v NHL Prospal nejraději vzpomíná, neváhejte se probrat odpověďmi.

OFFLINE ROZHOVOR S HVĚZDOU MĚSÍCE LISTOPADU: Václav Prospal

Prospal nasbíral v hlasování v anketě Hráč měsíce 43 % hlasů (více k anketě zde) a tak jste mu mohli pokládat dotazy v offline rozhovoru. "Děkuji mnohokrát všem za otázky, krásná přání a vzkazy a přeji všem krásné svátky," zdraví tazatele Václav Prospal.

Mnoho otázek směřovalo na případné působení sedmatřicetiletého hráče v reprezentaci. "Já se nikdy reprezentace nevzdal. Kdyby přišla nabídka a všechno se sešlo, tak bych se nároďáku určitě nebránil," vyjádřil se Prospal.
Stejně tak došlo hodně dotazů, zda se útočník chystá ukončit kariéru v HC Mountfield. "Celý život jsem hrál v nejlepší lize na světě, a tam bych chtěl vydržet a zakončit kariéru. Naše děti chodí ve Státech do školy a se ženou chceme, aby pokračovaly se studiem tam," odpověděl hráč.

Z dotazů bylo znát, že fanoušky zaujala povaha Prospala, označení jako bojovník, srdcař či hecíř nebyla výjimkou. Jeden z tazatelů si všimnul aktivity Prospala při předzápasovém rozbruslení a ten k tomu řekl: "Moc dobře si uvědomuju, že jak trénuješ, tak hraješ. To samý je to s tou rozcvičkou před zápasem. Kdybych tam jen jezdil a střílel si lážo plážo, tak to přejde i do zápasu. Z každý střely chci dát góla, z každý dorážky. Kdybych byl jednou trenér, tak to samý bych požadoval od svých hráčů."

A víte, čím je Václav Prospal vyučen?

!!! OFFLINE ROZHOVOR S VÁCLAVEM PROSPALEM ZDE !!!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....