Banes Motor České Budějovice
28.12.2012, HC MOUNTFIELD

Chcete přispět na pomoc Romanu Bernatovi? Už jen do konce prosince!

Osmnáctiletý hokejista Roman Bernat se během letní přípravy při tréninku nešťastně srazil s nákladním automobilem. V důsledku vážného zranění mu lékaři museli amputovat dolní končetinu. Představenstvo HC Mountfield následně rozhodlo o zřízení konta na pomoc Romanovu Bernatovi, které podpořilo vkladem 200 tis. Kč. Veřejnost a všichni příznivci se mohou stále připojit, ale už jen do konce prosince! Pokud tak chcete pomoci Romanu Bernatovi, neváhejte přispět vkladem dle svého uvážení na vytvořené konto do 31.12.2012.

Hráči, realizační tým, vedení a zaměstnanci klubu HC MOUNTFIELD dále Romanu Bernatovi věnovali společně částku 191 300 Kč. Šek spolu s dresem Romana Bernata mu předali Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer, dále Peter Draisaitl, hlavní trenér týmu a také kapitán mužstva Jiří Šimánek před posledním domácím utkání s Kladnem.

Roman Bernat navíc ještě v minulé sezoně působil v dresu kladenských Rytířů a dres, který sám oblékal, mu s podpisy bývalých spoluhráčů mimo jiné předal Jaromír Jágr.

Veřejnost a fanoušci klubu mohou přispět na vytvořené konto finanční částkou dle svého uvážení, kterou mohou Romanu Bernatovi také pomoci.

Číslo účtu: 2107857943 / 2700 (UniCredit Bank)

Konto bylo založeno po vzájemné dohodě vedení klubu s rodinou Romana Bernata.

Roman Bernat je rodákem ze Soběslavi, který v mládežnických letech působil v Českých Budějovicích. Poslední dvě sezony odehrál v juniorce Kladna, v minulém ročníku odehrál také dva zápasy za prvoligový Písek.

Před začátkem letošní sezony se vrátil na jih Čech a do letní přípravy vstoupil jako člen širšího kádru extraligového HC Mountfield s možností bojovat o místo v základní sestavě.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....