Banes Motor České Budějovice
21.02.2013, HC MOUNTFIELD

Partnerem utkání se Zlínem je společnost Milan Král

Partnerem pátečního utkání se Zlínem je společnost Milan Král a.s. Těšit se můžete na LEDOVOU JÍZDU NA ČTYŘKOLKÁCH právě s partnerem utkání. Při jedné z komerčních přestávek ve druhé třetině rozhodíme mezi fanoušky dva létající talíře. Děti, kteří s nimi přijdou o druhé přestávce k boxu trestoměřičů, se na ledě utkají o ceny od partnera utkání. Jejich úkolem bude na čtyřkolkách postupně posbírat puky, které budou různě rozmístěné na ploše. Soutěžící se mohou těšit na ceny od partnera dnešního utkání společnosti Milan Král a.s.

Co jsme si dále pro vás připravili?

McDonald´s TREFA

Dvanácté kolo celosezónní soutěže pro držitele permanentních karet je tu. Během první třetiny bude na kostce vylosován sektor a řada. Vylosovaní šťastlivci, kteří vlastní permanentku se o první přestávce musejí dostavit k boxu trestoměřiců.

První dva nejrychlejší budou soutěžit na ledě, další příchozí obdrží dárek od společnosti McDonald´s. Úkol pro soutěžící zní: 25 vteřin = 20 puků. Na vzdálenější modré čáře od domácí branky bude vyskládáno 20 puků. Soutěžící má přesně 25 vteřin na to, aby nastřílel co nejvíce gólů. Po celou sezonu povedeme na webových stánkách tabulku všech soutěžích. Ve finále se utkají dva nejlepší střelci.

Na vítěze celé soutěže čeká neomezená konzumace pro dvě osoby po dobu tří hodin v restauraci McDonald´s.

SOUTĚŽTE S BRICK-STAVem

Pro letošní sezonu jsme pro Vás připravili speciální soutěž se společností Brick-Stav, která trvá po celou základní část TELH. V každém čísle Hokejklubu naleznete soutěžní stránku, kterou stačí vyplnit a vhodit u vstupů BA do označených boxů logem Brick-Stav.

Po každém utkání vylosujeme jednoho soutěžícího, který obdrží šek na stavební materiál v hodnotě 5.000,-Kč Na konci základní části TELH vylosujeme ze všech soutěžních stránek jednoho šťastlivce, který získá slevu na služby společnosti Brick-Stav a.s. v hodnotě 100.000,-Kč To je ale není vše! Z každé vrácené soutěžní stránky věnuje společnost Brick-Stav 5,-Kč na dětské oddělení nemocnice v Českých Budějovicích.

Připojte se i vy a pomozte dobré věci.

TISÍCOVÁ TREFA

I v letošní sezoně pro Vás společnost Fruko-Schulz připravila již tradiční akci s názvem Tisícová trefa. Akce probíhá v průběhu domácího zápasu při každém gólu, který vstřelí domácí tým. Ale pozor! 1.000,-Kč mezi Vás letos vždy rozdělíme následovně. 500,-Kč poputuje ve prospěch občasného sdružení Proutek, které pečuje o mentálně postižené občany. 300,-Kč získá držitel vylosovaného Hokejklubu a 200,-Kč půjde do sbírky pro Romana Bernata. Výherce si svou výhru může vyzvednout na sekretariátu klubu a to vždy od 8,00 do 11,00 hodin a poté od 13,00 do 15,00 hodin.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....