Banes Motor České Budějovice
28.02.2013, Radek Papáček

Kovářův trest platí. Žádosti klubu disciplinární komise nevyhověla

Hokejisté z jihu Čech se budou muset v prvních dvou zápasech předkola play-off s definitivní platností obejít bez Jakuba Kováře. A to i přesto, že po konci základní části a zároveň po uplynutí poloviny z pětizápasového trestu žádal HC MOUNTFIELD o prominutí jeho zbytku. „Obdrželi jsme od disciplinární komise vyjádření, že naší žádostí nevyhoví. Pouze potvrdila platnost původního trestu,“ uvedl Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu.

Trenéři českobudějovického celku tak budou spoléhat nadále na brankářskou dvojici Pavel Kantor a Lukáš Sáblík. „Přejeme jim, samozřejmě stejně jako všem hráčům, ať se jim v následujících zápasech daří,“ doplňuje nejvyšší muž vedení HC MOUNTFIELD.

„Vůbec o tom nepřemýšlíme. Bereme situaci takovou, jaká je a musíme se s ní vypořádat. Nemá cenu se tím více zabývat,“ uvedl dále Peter Draisaitl, hlavní trenér Jihočechů.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....