Banes Motor České Budějovice
07.04.2013, Fanshop HC Mountfield

Nakupte v nové otevírací době a vyhrajte hráčský dres a podepsané karty

Fanshop HC MOUNTFIELD pro vás bude připraven i přes měsíce, kdy se v ledním hokeji zdánlivě nic neděje. Nezavíráme! Jen se přizpůsobujeme a pro následující měsíce měníme otevírací dobu fanshopu podle vaších zvyklostí. Obchod s klubovými produkty bude mít nově otevřeno od úterý do pátku vždy od 14 do 18 hodin. V pondělí bude zavřeno a to už počínaje 8. dubnem.

„Sledovali jsme celý březen návštěvy zákazníky, které jsou nejčastější právě v nových otevíracích časech,“ vysvětlil vedoucí fanshopu HC MOUTFIELD Roman Šperňák. „Navíc jsme na duben pro naše zákazníky připravili několik zajímavých akcí, jak získat k nákupu zajímavý bonus.“

Největší nákup = dres

Tou první novinkou je soutěž o největší nákup od 8. dubna do 22. dubna. Ten, kdo v našem fanshopu utratí nejvíc, získá jako dárek za věrnost hráčský dres HC MOUNTFIELD, jehož cena je 3000 korun. Sčítat se dá i několik nákupů dané osoby dohromady. Přijdťe, nakupte a 23. dubna si odneste originální dres. Navázali jsme tak na akci z února, kdy se z výhry dresu Jakuba Langhammera radovala Olga Růžičková.

Navíc jsme pro prvních dvacet zákazníků, kteří nakoupí od 9. dubna za víc než 200 korun připravili zajímavý bonus: k nákupu získá sadu podepsaných hráčských HC MOUNTFIELD v hodnotě několika set korun.

I nadále trvá akce pro permanentkáře, kteří si jako bonus mohou uplatnit slevový voucher na šálu nebo čepici.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice