Banes Motor České Budějovice
13.09.2013, Redakce

Nové stránky HC Motor spuštěny!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nejcennější komoditou dnešní doby jsou informace, to si uvědomuje i klub HC Motor České Budějovice, který společně s firmou eSports.cz od začátku svého fungování pracoval na tvorbě nového webu. Důležité pro nás bylo navázat na historii českobudějovického hokeje, ale zároveň podpořit novou identitu klubu. Zkraje fungování prosíme o vaši shovívavost, spoustu věcí musíme upravovat a řešit za chodu.
Nový web plně respektuje čtyři základní barvy klubu, obsahuje všechny tradiční sekce, které budou navíc postupně upravovány a doplňovány, zejména co se týká fotografií. Po doplnění nového sortimentu spustíme samozřejmě i e-shop, kde bude možné zakoupit zbrusu nové motorácké suvenýry. Stránky také odkazují na hlavní komunikační kanály dneška - sociální sítě. Klub nyní spravuje facebookové stránky HC Motor České Budějovice (bohužel se zatím nepodařilo vyjednat s Facebookem přejmenování/sloučení stránky předchozí, proto byl zvolen profil nový) a nově funguje také twitterový účet HC Motor.

Na stránkách nebude chybět ani videosekce, kde vám budeme přinášet sestřihy z domácích zápasů a do budoucna i mnohem více ze zákulisí klubu. Samozřejmě chceme přinášet i aktuální informace o českobudějovické mládeži. A to i přesto, že občanské sdružení zatím nesdílí stejné registrační číslo. Mládežnická podsekce se zatím ve spolupráci s o. s. tvoří.

Věříme, že se vám bude nový web www.hcmotor.cz líbit, rozhodli jsme se používat primárně tuto adresu, protože startujeme novou éru klubu se vším všudy. Dosavadní stránky hokejcb.cz vás ale samozřejmě na naše nové stránky přesměrují.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 25. Sochor (Pitel, Bystřický), 37. Tomas (Hoch, Kusak), 38. Kusak (Humeník), 44. Kuprijanov (Kusak, Humeník) –...

Branky a nahrávky: 02:13 Lev (Koníř, Mařík; 5/4) – 01:34 Douda (Hofman, Mareš; 5/5), 46:35 Zachariasz (Daněk, Rončka; 5/5)....