Banes Motor České Budějovice
27.09.2013, Redakce

Fanklub a Motor pomáhají

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Sepětí mezi fanoušky a novým klubem HC Motor České Budějovice je momentálně obrovské. Motorfans, jak si říkají členové fanklubu, předvedli hned několik úžasných akcí, kterými českobudějovickému klubu nezištně pomáhají. Naposledy věnováním permanentek dětskému domovu v Boršově.
Už před prvním zápasem hýřil fanklub aktivitou, nechal vyrobit pamětní vstupenku, kterou bylo možné za 100 Kč koupit všude v okolí stadionu. "Velice si vážíme toho, jak nám fanklub pomohl při obrození českobudějovického hokeje. Právě fakt, že podporoval náš projekt, byl jedním z rozhodujících okamžiků," smekl znovu před fanoušky předseda představenstva klubu Radek Bělohlav. Výtěžek za pamětní vstupenky, který činil kolem 20 000 Kč, chtěl fanklub věnovat na chod klubu. "My si toho opravdu velice ceníme a tyto prostředky chceme plně věnovat zpět právě našim fanouškům, proto jsme se rozhodli je fanklubu ponechat. Mohou si za ně nechat vyrobit nové dresy a další předměty v našem Fanshopu a tím budou budovat dobré jméno našeho klubu," dodal Bělohlav.

Další akcí pod záštitou fanklubu bylo věnování permanentek dětskému domovu v Boršově nad Vltavou. Fanklubáci s přezdívkami Hrošík, Mrož, K+ a Mac8 mezi sebou vybrali peníze a společně s hráči Miroslavem Třetinou a Hynkem Kůdelou je odvezli dětem. Hráči si s dětmi popovídali a živě se zajímali o chod domova. "Jsem rád, že jsme v našem dětské domově mohli přivítat tak milou návštěvu a velmi si vážíme podpory fanklubu a hráčů Motoru. Přejeme klubu brzký návrat do české nejvyšší soutěže," vyprávěl spokojeně ředitel dětského domova Miroslav Kouřil. Hráči, fanklubáci i děti prožily společně v Boršově několik hodně příjemných chvil a další by rádi zažily při akcích, které budou ve spolupráci mezi Motorem a fanklubem pokračovat po celou sezonu.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....