Banes Motor České Budějovice
07.12.2013, Michal Špírek

Hráčem měsíce zvolen David Kuchejda!

Přes padesát procent hlasujících fanoušků se vyjádřilo jasně - nejlepší výkony za měsíc listopad podával z kádru Motoru útočník David Kuchejda. Tomu se daří udržovat stabilní výkonnost od začátku soutěžního ročníku, ovšem v listopadu svůj přínos týmu stvrdil i bodovým příspěvkem.

Výsledky hlasování

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádané na webu hcmotor.cz, jste vybírali nejlepšího hokejistu z českobudějovického kádru za měsíc listopad. Přispět svým hlasem stihlo 330 fanoušků. A jaké byly výsledky?

1. David Kuchejda - 52% hlasů
2. Hynek Kůdela - 22% hlasů
3. Petr Šachl - 11% hlasů

Další v pořadí byl Zdeněk Ondřej (8%) a Václav Skuhravý (7%).

Hráč měsíce listopadu: DAVID KUCHEJDA

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 10
Kanadské bodování: 2+4
+/-: +4
Trestné minuty: 4

Ačkoliv si HC Motor užil v listopadu jen dvakrát pocitu vítězství, našli se i přesto hráči, kteří svými výkony nezklamali. A fanoušci se rozhodli vyzdvihnout Davida Kuchejdu. Čím je mohl šestadvacetiletý útočník zaujmout? Útočná formace Ondřej - Šachl - Kuchejda se stala největší zbraní českobudějovického celku, dokázala pravidelně přehrávat soupeře a hlavně bodovat. A byl to právě Kuchejda, který k tomu svým aktivním pojetím hry výrazným způsobem přispíval. Forvard zakončil listopad se čtyřmi kladnými body v hodnocení účasti na ledě, v čemž byl vůbec nejlepším v týmu.

!!! OTÁZKY NA DAVIDA KUCHEJDU POKLÁDEJTE ZDE !!!

Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Vítěz: Dominik Halmoši (74% hlasů), 2. Aleš Kotalík (16%), 3. Jiří Ferebauer (7%)

ŘÍJEN: Vítěz: Lukáš Kříž (46% hlasů), 2. Luboš Rob (35% hlasů), Václav Skuhravý (15% hlasů).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....