Banes Motor České Budějovice
05.12.2013, redakce

V Hopsárium naděloval Mikuláš a čert

Č. B u d ě j o v i c e - Hokejový oddíl HC České Budějovice pořádal v Hopsáriu již podruhé mikulášskou nadílku pro nejmladší členy oddílu. Loňská akce se vydařila a měla u rodičů velký ohlas. Letos bylo v Hopsáriu více než 130 dětí i se svými rodiči. Měly možnost užít si pohybu v Hopsáriu a nakonec přišel i čert a Mikuláš a děti dostaly dárky.

Oddíl HC České Budějovice spolupracuje již druhým rokem s Hopsáriem České Budějovice. V loňském roce se zde konala první mikulášská nadílka a děti i rodiče byli nadšeni. Osvědčené věci by měly pokračovat a tak v letošním roce proběhla akce znovu. Tentokrát se ji zúčastnili hlavně nejmenší členové hokejového oddílu v doprovodu rodičů. Děti měly opět možnost využít všechny atrakce, které Hopsárium nabízí svým návštěvníkům. Nakonec se dočkaly i mikulášské nadílky a domů odcházely spokojeny. Podobné akce se plánují i do budoucna.

O tom, co se všechno na akci dělo, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....