Banes Motor České Budějovice
16.12.2013, Redakce

Motor má vlastní sušenky!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Není u nás příliš obvyklé, aby měly sportovní kluby potraviny se svou vlastní značkou. ČEZ Motor České Budějovice ale má po dnešku své celozrnné sušenky! Na přední straně nemohl být zobrazen nikdo jiný, než kapitán a spolumajitel klubu Aleš Kotalík. A tuhle dobrotu můžete od dnešního dne zakoupit v obchodech zejména na jihu Čech, ale i jinde po celé republice.
Limitovanou edici žitných kakaových sušenek připravila jihočeská společnost REJ, producent a dodavatel perníků, bezlepkových křupek a výrobků zdravé výživy. Sušenky s Alešem Kotalíkem můžete dokonce objednat na eshopu výrobce www.rejfood.eu. Navíc celozrnné „motorácké“ sušenky jsou nejen výborným zdrojem energie kdykoliv a kdekoliv, ale jejich zakoupením přispíváte i na chvályhodný počin - z každé prodané krabičky věnuje firma REJ a hokejový klub ČEZ Motor České Budějovice 1 korunu na konto bývalého českobudějovického hokejisty Romana Bernata, který po nehodě přišel o dolní končetinu. Nekuřte Sparty, nejezte slávistické bonbony, zdravé potraviny mají značku MOTOR!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....