Banes Motor České Budějovice
17.01.2014, Redakce

Motoráci navštívili centrum Bazalka

ČESKÉ BUDĚJOVICE — ČEZ Motor České Budějovice rozhodně nezapomíná ani na ty, kteří neměli v životě tolik štěstí. Před Vánoci byla ve Fanshopu uspořádána charitativní sbírka pro centrum Bazalka a dlouholetý patron tohoto centra Aleš Kotalík, společně s Janem Platilem, teď došel místní děti navštívit, aby jim předal vybrané peníze a dárky.
Českobudějovický nováček Jan Platil je na charitativní akce zvyklý chodit každoročně ze svých angažmá v zahraničí, přesto ho centrum Bazalka zaujalo. Místních pracovnic se vytrvale vyptával na to, jak celé zařízení funguje, a co všechno místní děti mají k disopzici a co ještě potřebují. To už Aleš Kotalík věděl velmi dobře, s Bazalkou spolupracuje dlouhá léta a pomáhal už při mnoha sbírkách a charitativních akcích pro Bazalku.

Nepřehlédnutelné bylo zejména to, jakou radost děti z návštěvy měly. Netrvalo moc dlouho a jeden z místních klučíků už byl v náruči Honzy Platila. Z různých dárků měly největší úspěch bubínky, které ještě dlouho zněly na všechny strany. Vedoucí pracovnice centra pak samozřejmě nejvíce ocenily finanční prostředky, které se vybraly ve Fanshopu od fanoušků Motoru. Ti tak opět ukázali, že mají srdce na správném místě.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....