Banes Motor České Budějovice
06.02.2014, Tisková zpráva

Potřebujeme vás i v boji o záchranu!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Po středě už je jasné, že Motor se letos do play-off 1. ligy nepodívá, přestože popáté za sebou bodoval. S dalšími pěti soupeři se tak střetne v bojích o udržení, tak zvaném play-out. "Potřebujeme i v těchto soubojích co největší podporu našich skvělých fanoušků, proto snižujeme cenu všech vstupenek na play-out o 40 Kč," vysvětluje generální manažer Stanislav Bednařík krok vedení vůči fanouškům, a to není zdaleka vše.
Permanentkáři mají samozřejmě všech 5 zápasů play-out zdarma, ale to je jen první bonus, který získávají. "Chceme těm nejvěrnějším fanouškům, kteří si koupili permanentku, poděkovat. Drželi nás celou sezonu, přestože se týmu nedařilo, a za to si zaslouží mnohem víc, než jen boje v play-out. Rozhodli jsme se, že každý držitel nezvýhodněné permanentní vstupenky na letošní sezonu bude mít příští rok permanentku o 200 Kč levnější," popisuje děkovný krok vedení směrem k fanouškům Stanislav Bednařík.

U běžných vstupenek pak v play-out půjde cena velmi výrazně dolů. K stání tak budou k mání vstupenky už za 20 Kč, k sezení pak za 40, 60 a 80 Kč. A ani to není ještě všechno, klub připravuje na play-out i další akce, při kterých získají fandové i malé dárky a co hlavně - výkony Motoru v poslední době slibují i kvalitní hokej.

Play-out začíná v sobotu 22. února a v pravidelné periodě středa - sobota se střídá až do 26. března. Celkem odehraje ČEZ Motor 5 duelů doma a 5 venku, soupeři mu budou Šumperk, Ústí nad Labem, Kadaň, Beroun a Most. Poslední dva týmy spadnou do baráže s třemi nejlepšími týmy 2. ligy s tím, že se v play-out započítávají i všechny body ze základní části. Přesný rozpis bude jasný až po posledním 52. kole, ve středu 19. února.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....