Banes Motor České Budějovice
06.02.2014, Miroslav Mayer

ČEZ Motor prezentoval svoje představy o spolupráci s mládeží

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dne 6. února se ve VIP salonku v Budvar aréně konala schůzka vedení ČEZ Motor České Budějovice s veřejností, kde vedení klubu vysvětlovalo svoji představu dalšího vývoje spolupráce s oddílem mládeže HC České Budějovice. Zájem veřejnosti o toto téma byl velký, což dokazovalo množství přítomných i diskutujících.

Schůzku zahájil GM klubu Stanislav Bednařík, který v kostce shrnul představy klubu ČEZ Motor České Budějovice o dalším fungování mládeže v Českých Budějovicích a o další vzájemné spolupráci. Zopakoval vše, co bylo již uvedeno v článku "Nechceme nikoho ovládat, říká Bednařík o mládeži". Zdůraznil, že se jedná pouze o představy vedení ČEZ Motor a že vše záleží na nové správní radě HC České Budějovice, která by měla vzejít z nové valné hromady. Zároveň oznámil, že klub navrhne do správní rady jako svého zástupce Aleše Kotalíka.

Následovala diskuze a dotazy účastníků na konkrétní otázky. Na základě dotazů ještě Stanislav Bednařík seznámil přítomné s myšlenkou, že by za finanční zabezpečení mládežnického klubu mohl zodpovídat člověk, který by neměl zodpovědnost za sportovní úsek mládeže. Dále se diskutovalo na téma fungování současné mládeže a o představách ideálního fungování v budoucnu. Byla zdůrazněna nutnost budoucí spolupráce mládeže a ČEZ Motor pro rozvoj hokeje v Českých Budějovicích. Na většině přítomných bylo vidět, že jim budoucnost hokeje v jihočeské metropoli leží na srdci a že se o ni aktivně zajímají. Členové HC České Budějovice, kteří se zúčastní valně hromady, tak mohou mít jasno v tom, jaká je představa a koncepce budoucí spolupráce Motoru a HC České Budějovice. Podobná setkání s veřejností dávají smysl a ukazují otevřenost klubu ve všech otázkách souvisejících s hokejovým děním.

Diskuze ve VIP salónku.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....