Banes Motor České Budějovice
21.03.2014, Redakce

Na Beroun symbolické vstupné!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Poslední zápas první sezony znovuzrozeného Motoru ve středu 26. 3. od 17:30 s Berounem bude ve znamení poděkování všem fanouškům a partnerům. Klub se rozhodnul, že vstupné na utkání bude dobrovolné, minimálně však 20 Kč. Celý výtěžek pak půjde na nové dresy pro mládež, která by měla, pokud vše dobře dopadne, od nové sezony hrát také pod názvem Motor a snad i v nových dresech s =M= na prsou. Předzápas navíc přichystají starší dorostenci, kteří od 13 hodin přivítají v semifinále extraligy Liberec.
Před zápasem proti Berounu proběhne poděkování a předání pamětních trofejí z první sezony největším partnerům Motoru. Kromě sponzorských firem půjde samozřejmě i o zástupce fanoušků. Diváci jsou totiž jedním z největších sponzorů českobudějovického hokeje vůbec! Jako poděkování připravil klub i výjimečnou akci - vstupné na zápas bude dobrovolné!

Minimální cena je symbolických 20 Kč, ale každý může dát kolik jen bude chtít. Celý výtěžek pak ČEZ Motor České Budějovice věnuje na dresy pro mládež, která je na nejlepší cestě, aby tvořila s A týmem znovu jeden klub. „Jako malý jsem také vzhlížel k hráčům áčka a toužil jsem stát se v budoucnu Motorákem. To samé bychom rádi v těch nejmenších vypěstovali i my, proto chceme, aby klub opět vystupoval jednotně jako Motor a v dresech s =M= nastupovali všichni od základny, po A tým," vysvětluje myšlenku generální manažer Motoru Stanislav Bednařík. Pokud budou chtít přispět i permanentkáři, kteří mají vstup zdarma, mohou si lístek na památku zakoupit za libovolnou cenu také.

Fandové, kteří dorazí na zápas s Berounem, se mohou těšit i na malé dárky a také na konec utkání. Klub se rozhodl od letošní sezony vyhlašovat "Cenu fanoušků", kterou dostane nejlepší hráč každé sezony, o kterém rozhodnou fandové na webu hcmotor.cz. A kdo ji bude předávat? Všichni fandové v klubovém oblečení! "Rádi bychom po utkání pozvali na led všechny naše fanoušky, kteří na sobě budou mít klubový dres nebo šálu. Společně pak předáme cenu nejlepšímu hráči podle jejich výběru a všichni se také na ledě vyfotíme, abychom měli na tenhle okamžik nezapomenutelnou památku," vysvětluje celý nápad prezident klubu Roman Turek. Vítězové "Ceny fanoušků" budou pak uvedeni na věčnou památku na tabuli, kterou klub připravuje k vyvěšení v Budvar aréně.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....