Banes Motor České Budějovice
04.04.2014, Tisková zpráva

Kuchejda podepsal v Motoru na 2 roky!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Práce na novém kádru Motoru pro následující sezonu jsou v plném proudu a symbolicky prvním podepsaným borcem je ten, který byl vyhlášen samotnými fanoušky hráčem sezony - David Kuchejda. Důrazný útočník podepsal novou smlouvu na jihu Čech na dva roky.
Když se řekne důraz a hokejové odhodlání, většině fanoušků Motoru vytane na mysli jméno Davida Kuchejdy. Šestadvacetiletý útočník patřil po celou sezonu mezi tahouny týmu a jeho angažování těší všechny strany - fanoušky, vedení klubu i hráče samotného. "David jako jeden z mála zkušenějších hráčů nezklamal v uplynulém ročníku. On je tím bojovým duchem našeho mužstva, což ocenili i fandové a vybrali si ho za hráče sezony. Jsme rádi, že dohoda na nové smlouvě byla velmi rychlá," shrnul stručně důvody prodloužení spolupráce generální manažer Stanislav Bednařík.

A radost neskrývá ani samotný hráč. "Mně v Českých Budějovicích skutečně nic nechybí. Je tu krásný stadion, úžasní fandové a hlavně jsem tu doma. Mám tu rodinu, v klubu jsem už od dorostu, takže k němu cítím velkou vazbu. Těším se na další sezony s M na dresu," usmíval se hráč, který v Českých Budějovicích odehrál už desátou sezonu. A podpis dvouleté smlouvy není jediný, v létě vezme psací potřeby do ruky znovu. "V červnu chystám svatbu, takže mě čeká ještě jeden důležitý podpis," dodal sympaťák, jehož dva góly do sítě Kadaně definitivně rozhodly o záchraně Motoru v uplynulé sezoně.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....