Banes Motor České Budějovice
16.04.2014, Tisková zpráva

Smlouvu v Motoru prodloužil Daniel Boháč

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Než se naplno rozběhne kolotoč přestupů, probíhá v Motoru hlavně jednání s hráči, kteří už v Motoru působili a obě strany mají zájem o pokračování spolupráce. Jedním z nich je i Daniel Boháč, který podepsal smlouvu v Českých Budějovicích na další rok.
Hned po příchodu z Ústí nad Labem se stal Daniel Boháč členem první formace Motoru a postupně začal prokazovat, že je zvyklý a schopný v 1. lize pravidelně bodovat. "Po jeho příchodu měla jeho výkonnost jednoznačně vzestupnou tendenci. Věříme, že v příští sezoně naváže tam, kde v play-out skončil," přidal svůj pohled na přínos Daniela Boháče generální manažer Stanislav Bednařík. A skutečně, v posledním zápase s Berounem nasbíral Boháč hned 3 kanadské body, nejvíc za dobu působení v Motoru.

Čtyřiatřicetiletý útočník, který měl v bojích o udržení 9 kanadských bodů v 10 zápasech, si prodloužení spolupráce pochvaluje. "S celou rodinou se nám v Českých Budějovicích moc líbí a jsem strašně rád, že moje angažmá na jihu Čech bude pokračovat. Celý klub funguje perfektně a už teď se těším na příští sezonu a naše skvělé fanoušky," vyprávěl s úsměvem opavský rodák, který letos už třetí rok po sobě dokázal v 1. lize nasbírat v sezoně minimálně 30 bodů.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....