Banes Motor České Budějovice
15.05.2014, Redakce

Ve středu 21. května startuje prodej permanentek a Motor vyzve Dynamo

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dlouho očekávaný předprodej permanentních vstupenek na sezonu 2014-15 startuje! Ve středu 21. května od 15 hodin bude možné získat novou permanentku, a to přímo z rukou některých hráčů Motoru, včetně Josefa Straky. A s celosezónní vstupenkou v kapse pak následuje bonbónek - fotbalový zápas hráčů a legend Motoru proti legendám Dynama! Od 18 hodin na Střeleckém ostrově vypukne fotbalová bitva mezi dvěma největšími sporty v Českých Budějovicích.
Ceny permanentek na sezonu 2014-15 už všichni fandové Motoru znají, už příští středu 21. května začne jejich přímý prodej. Už nyní a nejpozději do 8. července lze na e-mailu klub@hcmotor.cz či osobně rezervovat místa z loňské sezony, jinak budou nabídnuta do volného prodeje. V premiérový den budou permanentky vydávat hráči ČEZ Motor České Budějovice, včetně nejnovější posily Josefa Straky. Začíná se v 15 hodin v kancelářích Motoru, v 1. patře nad druhou ledovou plochou. Pokud to ve středu nestihnete, nevadí, permanentky se budou prodávat každé pondělí a středu od 9 do 12 a od 13 do 16 hodin, či po domluvě s panem Firmanem (+420 606 877 674) i jindy.

Slavnostní ráz dodá prvnímu dni prodeje i domluvený fotbalový zápas "Motoráků" proti "Dynamákům". Mistr světa v hokeji proti vicemistru Evropy ve fotbale, i takový souboj bude k vidění při tomhle zápase! Kromě hráčů současného kádru, kteří by měli hrát první poločas, se v tom druhém představí i hokejové legendy nedávné minulosti jako Rob, F. Turek, Štrba, Vak, dále pak členové vedení Motoru Radek Bělohlav, Petr Sailer, Stanislav Bednařík a Tomáš Kučera a proti nim se postaví skvělí fotbalisté minulosti včetně Karla Poborského, Martina Vozábala, Rudolfa Otepky, Pavola Švantnera a dalších. "Přemýšlíme, že bychom Motoru dali před zápasem náskok pěti gólů," říká s úsměvem před utkáním sportovní manažer Dynama Martin Vozábal. "Martinovo sebevědomí je obdivuhodné, my mu hlavně přejeme, aby ve zdraví dohrál," kontruje s potutelným úsměvem provozní ředitel Motoru Petr Sailer. Vstup na utkání je zdarma a pro fandy Motoru bude vyhrazena celá východní tribuna se vstupem z ulice Boženy Němcové.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....