Banes Motor České Budějovice
27.05.2014, Tisková zpráva

Štafety Motoru a Dynama proběhnou Budějovicemi již potřetí!

Jaro je tu a běžecká liga RunCzech je v plné proudu. Zanedlouho se můžete opět postavit na start Mattoni 1/2Maratonu České Budějovice, který slaví své třetí výročí. Pyšní se dvacátým nejrychlejším časem historie a patří mu také stříbrná známka od IAAF (Mezinárodní asociace atletických federací). Tradičně proti sobě běží štafety budějovických fotbalistů a hokejistů, kteří vedou 2:0. Podpořte své favority přímo na trase mezi účastníky, kterých letos bude celkem 4600. Neváhejte s registrací. Můžete se stále ještě přihlásit na webu www.runczech.com. Sedmý červnový den a jihočeský běžecký svátek jsou tu co nevidět!

Vezměte s sebou celou rodinu!

Součástí půlmaratonu je také nesoutěžní dm rodinný běh. Dopřejte svým dětem, vnoučatům, synovcům zkrátka všem svým blízkým atmosféru velkého závodu. Zúčastněte se krátkého tříkilometrového běhu pro všechny ve věku od 0 do 99. Každý účastník se může těšit na startovní tašku, tričko, číslo a v cíli na medaili. dm rodinný běh startuje v 17:00 také na náměstí Přemysla Otakara II. Registrujte se na internetových stránkách www.runczech.com nebo pomocí dm active beauty světa výhod.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....