Banes Motor České Budějovice
12.12.2014, Tisková zpráva

Motoráci potěšili děti v táborské nemocnici

ČESKÉ BUDĚJOVICE / TÁBOR — Malí pacienti z dětského oddělení táborské nemocnice měli ve čtvrtek 11. prosince nečekanou návštěvu – hráči ČEZ Motoru České Budějovice Jakub Suchánek, Petr Punčochář a Josef Straka je aspoň trochu rozptýlili z nepříliš veselého pobytu v nemocničním zařízení. Spolu s nimi dorazil i maskot Ronald McDonald a děti se tak mohly radovat z dárečků i dobrot.
Hokejový Motor má fanoušky po celých jižních Čechách a bylo to vidět i v Táboře. Na místním dětském oddělení roznášeli dobrou náladu a malé dárečky místní rodáci, kteří v současné době hájí barvy Motoru, Petr Punčochář a Jakub Suchánek. A náhodou s nimi nebyl ani kapitán Josef Straka, který v Táboře prožil podstatnou část dětství. A jak reagovaly nemocné dětičky? Většinou s velkou radostí posbíraly dárečky, vyprávěly o tom, jak koukají na hokej, a ty starší pořizovaly na telefon nezbytná „selfíčka“ s hokejisty. „Nerad vidím děti v nemocnicích, ale když už tady musí být, tak bylo moc fajn, že jsme je mohli aspoň trochu potěšit, popovídat si s nimi a trochu je rozptýlit,“ popisoval své dojmy nejproduktivnější hráč 1. ligy Josef Straka.

text Radost z hokejové návštěvy měl i ředitel nemocnice Ivo Houška a vedoucí provozního oddělení Josef Markvart, který návštěvu hokejistů organizoval. „Chtěl bych zástupcům ČEZ Motoru České Budějovice poděkovat, že si i v nabitém programu 1. ligy našli čas, aby zašli za dětmi v naší nemocnici. Všichni si to moc užili a o to víc teď ještě Motoru budeme fandit,“ usmíval se spokojený zástupce Nemocnice Tábor. Ale to hlavní byla radost samotných dětí a přání, aby nemocnici co nejdříve opustili.

text
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....