Banes Motor České Budějovice
10.02.2015, Miroslav Mayer

ČEZ CUP 2015

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V sobotu proběhl v Českých Budějovicích turnaj v minihokeji. Velké poděkování patří všem rodičům hráčů základny B, kteří se aktivně zapojili do příprav a organizace turnaje. Dále patří poděkování skupině ČEZ, která celý turnaj podpořila a je hlavním partnerem hokeje v Českých Budějovicích.
V sobotu 7. 2. 2015 proběhl turnaj třetích tříd. Všechny zápasy proběhly na 2. ledové ploše. Turnaje se zúčastnily týmy se zvučnými jmény, jako jsou Sparta Praha a Slavia Praha. Dále přijali pozvání regionální soupeři z Tábora a Českého Krumlova. Zápasy probíhaly ve dvou skupinách po celý den. Jeden z týmů HC Motor České Budějovice obsadil ve skupině B vynikající druhé místo, kdy nedokázal porazit tým HC Sparta Praha. Další tým HC Motor České Budějovice obsadil ve skupině A páté místo. Díky širokému kádru týmu základny B jsme byli schopni postavit také třetí tým HC České Budějovice, který ve skupině B obsadil páté místo. Vítězem turnaje ČEZ CUP 2015 ve skupině A se stal regionální soupeř HC Tábor. Vítězem ČEZ CUP 2015 skupiny B se stalo družstvo HC Sparta Praha.

Konečné pořadí turnaje

ČEZ CUP 2015/ SKUPINA A
1. HC TÁBOR
2. HC SLAVIA PRAHA
3. HC SPARTA PRAHA
4. HC SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV
5. HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE



ČEZ CUP 2015/ SKUPINA B
1. HC SPARTA PRAHA
2. HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE
3. HC SLAVIA PRAHA
4. HC TÁBOR
5. HC ČESKÉ BUDĚJOVICE
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....