Banes Motor České Budějovice
13.03.2015, HC České Budějovice

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. (dále jen „HC“) KONANÉHO DNE 12.3.2015

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Opět zasedala Správní rada a vydala zápis ze svého zasedání.
ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. (dále jen „HC“) KONANÉHO DNE 12.3.2015

Přítomni:
- Milan Janoušek
- Aleš Kotalík
- Jan Ryba
- Milan Šesták

Jednání Správní rady zahájeno v 07:00 hodin dne 12.3.2015.

1. Prezentace koncepcí sportovního vedení a směřování SCM, SpS pro sezonu 2015/16
Na základě výsledků sportovního vedení a řízení úseků SCM a SpS, dále připomínek Trenérské rady a Metodické komise, navrhla Správní rada posílení sportovního vedení úseků, rozdělením stávajících sportovních tříd, na dva celky vedené šéftrenérem, tedy SpS žákovské kategorie, SpS základny, tak aby měli vedoucí SpS dostatek prostoru se plně věnovat řízení a kontrole kvality tréninkových jednotek, práce s hráči, atd. Z tohoto důvodu zpracovali trenéři návrhy a náměty koncepčního řízení úseků SCM, SpS žáci a SpS základny.
Správní rada společně se zástupci Rady ředitelů vyslechla návrhy a prezentace koncepcí pro sportovní směřování, priority výchovy hráčů, celkem Správní rada vyslechla názory a náměty 9 trenérů.
Výsledkem byla volba vítězných programů, které dle názoru většiny naplňují základní potřeby dalšího směřování klubu. Rada ředitelů doporučila, na základě smlouvy o spolupráci mezi kluby HC České Budějovice a ČEZ Motor, kandidáta na vedoucího SCM.
Koncepce SPS žákovské kategorie, návrh změn a rozvoje, který získal nejvíce hlasů členů Správní rady, patřil trenérovi Romanovi Fouskovi, druhým nejúspěšnějším návrhem byl vyhodnocen návrh trenéra Filipa Turka.
Koncepce SpS základny, návrh změn a rozvoje, který získal nejvíce hlasů členů Správní rady, patřil trenérovi Lukáši Chaloupkovi, druhým nejúspěšnějším návrhem byl vyhodnocen návrh trenéra Radka Vondrušky.
Koncepce SCM, návrh změn a rozvoje, který získal nejvíce hlasů členů Správní rady, patřil trenérovi Romanovi Heindlovi.
Správní rada na základě výsledků této soutěže vyzve trenéry k předložení trenérského obsazení pro sezónu 2015/16, zpracování podrobného plánu realizace návrhů a změn obsažených v prezentovaných koncepcích, Trenérské radě HC České Budějovice.
Správní rada po projednání podmínek a nastavení základních parametrů spolupráce, jmenuje Vedoucí SCM, SpS bez zbytečného odkladů, tak aby mohla započít práce na přípravě příští sezóny.

2. Trenérská rada HC České Budějovice pro sezónu 2015/16

Správní rada chce především poděkovat členům Trenérské rady za odvedenou práci v této sezóně. Vytížení některých členů Trenérské rady, přimělo Radu ředitelů k návrhu změn v obsazení Trenérské rady.
Návrh obsazení Trenérské rady HC České Budějovice
Vladimír Caldr Ladislav Kolda Petr Míšek Jaroslav Pařízek Roman Fousek Roman Heindl Lukáš Chaloupka Správní rada jmenuje novou Trenérskou radu po jmenování Vedoucích SCM a SpS, neb jsou nedílnou součástí TR. Na úvodním jednání Trenérské rady, si členové Trenérské rady zvolí předsedu.

Prezident Správní rady Milan Janoušek
……………………………………………………………. Viceprezident Správní rady Aleš Kotalík……
……………………………………………………….. Člen Správní rady Jan Ryba ……
……….………………………………………………………………… Člen Správní rady Milan Šesták …
………….…………………………………………………………..

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....