Banes Motor České Budějovice
24.03.2015, Michal Špírek

Kluci, s chutí do toho! Osobnosti posílají Motoru vzkazy před startem baráže

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Oslovili jsme pět úspěšných lidí, o kterých víme, že Motoru drží palce. Každý z nich pak věnoval týmu a fanouškům Českých Budějovic povzbuzující vzkaz.

Jiří Mádl

Herec a režisér Jiří Mádl je českobudějovickým patriotem, který svému rodnému městu vzdal hold třeba tím, že do něj zasadil děj svého prvního celovečerního filmu Pojedeme k moři. Mádl býval i aktivním hokejistou a nyní je velkým fanouškem Motoru. O jeho vztahu k hokeji se můžete dočíst více v našem starším rozhovoru.

Jaroslav Konáš

Zakladatel webu Hudební masakry, moderátor stejně nazvaného populárního pořadu na Stream.cz a šéfredaktor časopisu Headliner si jezdí do Budějovic odpočinout od Prahy a sleduje i hokejové dění kolem Motoru. Ve svém přání se samozřejmě tak trochu musel dotknout muziky...

Miloš Knor

Rodák z Českých Budějovic, známý komik a moderátor, který na sebe poprvé upozornil v pořadu Na stojáka. Následně působil v několika pořadech, aktuálně je k vidění v pořadu Knorektně. Knor je mimochodem sám výborným hokejistou a v baráži nebude v hledišti chybět.

"Už mám na baráž koupený permice. Očekávám špičkovou zábavu!!! Těším se na skvělej hokej, vynikající motorácké fanoušky a postup."

Roman Bernat

Bernat v sezóně zažil s týmem atmosféru mistrovského utkání přímo v kabině, v Motoru hrají jeho bývalí spoluhráči. Roman samozřejmě výkony Budějovic pečlivě sleduje.

"Kluci smekám, je to super úspěch už teď, ale s chutí do toho!! Věřím, že v aktuální formě a s úžasnou podporou našich skvělých fanoušků v zádech budou stát výkony v baráži za to. Osobně se na to už moc těším a držím všechny palce, co ještě mám!!! =M=otor jede!!"

Aleš Zenkl

Producent a muzikant Aleš Zenkl je členem Kapely Hrůzy, která se nedávno úspěšně po úrazu svého frontmana vrátila na koncertní pódia. V minulosti hrál s kapelou Tichá dohoda, koncertoval s Vypsanou fiXou a spolupracuje s Mekym Žbirkou. O tom, jak se z něj jako z Pražáka stal věrný fanoušek Motoru, který za zápasy týmu cestuje a neváhá koncertovat v triku s motoráckým emkem na prsou, se můžete dočíst v tomto rozhovoru.

"Musím říct, že postavit mužstvo z popela, když jediný co zbylo je tradice, a za dva roky hrát baráž o extraligu, je senzační úspěch. A postoupit už je pohádka, kterou bych chtěl zažít. A pak bych si přál, aby se udržela Slavia, jelikož pro mě jako fanouška Motoru z Prahy je o dost jednodušší, jet na hokej tramvají, než dvě hodiny autem. I když je pravda, že na první zápas letošní sezóny jsem díky mému kamarádovi letěl do Budějovic letadlem a to už bylo o dost lepší. Takže = M=otor jedem a těším se moc na baráž."
Další články o baráži:
Statistické zajímavosti - Nouza se Strakou mohou pokořit sto bodů v sezóně
Daniel Boháč dobře ví, o co v baráži jde. Sám ji hrál už pětkrát
Adam Přibyl: V baráži bychom mohli mít psychicky navrch
Představení barážových soupeřů
Postupu do extraligy se nebráníme, říká Roman Turek
Deset let. Taková doba uplynula od poslední budějovické baráže
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....