Banes Motor České Budějovice
25.03.2015, Miroslav Mayer

Osmička hraje na mistrovství republiky

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dlouho se zdálo, že po mnoha letech se České Budějovice nedočkají ani jednoho žákovského či mládežnického týmu v play-off či na mistrovství republiky. Nakonec se to podařili osmé třídě. Ta na turnaj postoupila jako nejlepší tým z druhých míst. Nyní se tým pod vedením Aleše Dvořáka pere se svými soupeři v Hradci Králové o co nejlepší výsledek.
Hráči ročníku 2001 HC Motor Č.B. pod vedením Aleše Dvořáka se kvalifikovali na Mistrovství Č.R.do Hradce Králové. Systém účastníků je postaven tak, že vítězové 5 skupin (Sparta, Vítkovice, Plzeň, Hr.Králové, Přerov) + nejlepší tým z 2.místa( HC Motor) budou hrát ve dnech 25.3.-29.3. turnaj systémem každý s každým.

Pro trenéra Aleše Dvořáka je to ocenění za dobrou práci s týmem."Jsem samozřejmě moc rád, že jsme se na přebor dostali i když až z druhého místa, ale to nic nemění na tom, že co kluky trénuji druhým rokem, tak udělali obrovský výkonnostní skok a teď doufám, že to potvrdíme na turnaji i jako jsme se ukázali na přeboru krajů kde kluků z Motoru byla většina a zvládli jej na výbornou. Na turnaj jedeme s pokorou, každý zápas je od nuly, hráči co jedou mají naší maximální důvěru a já osobně kluky připravím na maximum co bude možné a po 5 zápasech uvidíme, jak na tom budeme. Víme, že s každým se dá hrát, kluci ví, že tento turnaj mají za odměnu a že druhá šance co máme se bude málokdy opakovat a věřím, že i oni chtějí všem zrovna tak jako já ukázat že hokej hrát umíme a s bojovností , poctivou prací a sebeobětováním se pro tým toho můžou společně ještě mnoho dokázat.

Program HC Motor na turnaji

25.3 11.00 Sparta - HC Motor
26.3 16.30 Zubr Přerov- Hc Motor
27.3 14.00 HC Plzeň - HC Motor
28.3 13.30 HC Vítkovice - HC Motor

Průběh zápasů i výsledky můžete sledovat na onlajny.com

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....