Banes Motor České Budějovice
30.03.2015, HC České Budějovice

HC Motor byl v Klatovech třetí

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V Klatovech se konal turnaj žáků narozených v roce 2003. HC Motor se turnaje zúčastnil s hráči ročníku 2004 a mladšími. Přesto skončil na pěkném třetím místě.
Turnaj byl pro ročníky 2003, ale Motor přijel s ročníkem 2004 a mladšími. I přes věkovou nevýhodu se nám podařilo skončit na 3. místě. Ke 2. místu chyběl opravdu jen kousíček. Po bojovných výkonech si mužstvo zaslouží pochválit!

Zápasy HC Motor na turnaji

Sokolov – Motor ČB 7:1, Branky: Marhoun

Hodnocení: Utkání bylo v první polovině celkem vyrovnané, ale ve druhé už soupeř prokázal kvalitu i to, že je jeden z nejsilnějších ve své kategorii.

Klatovy – Motor ČB 3:3, Branky: Tauer 2, Bělohlav

Hodnocení: Utkání bylo po celou dobu vyrovnané. Soupeř si vypracoval náskok 3:1, ale tým prokázal sílu a utkání v posledních 2 minutách vyrovnal. Tohoto bodu si velmi cením! Nakonec se ukázal jako klíčový.

PZ Kladno – Motor ČB 5:4, Branky: Kotous 2, Marhoun, Kumpfmuller

Hodnocení: V utkání jsme potřebovali vyhrát, abychom skončili druzí. Pokud bysme prohráli o více než 3 góly, skončili bychom poslední. Zápas měl atmosféru i emoce a byl to skutečný boj o 2. místo. Nakonec byli šťastnější Kladeňáci, když proměnili v poslední minutě samostatný nájezd.

Sestava HC Motor

Heidinger – Kumpfmuller, Schmidtmayer, Placek, Ondřich, Tušl, Burian – Kotous, Marhoun, Bělohlav, Hůlka, Tauer, Valeš L., Jelínek, Neškodný, Valeš J. – trenér Jiří Hanzal

Konečné pořadí turnaje

1) HC Sokolov
2) PZ Kladno
3) Motor ČB
4) HC Klatovy
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....