Banes Motor České Budějovice
30.03.2015, Klub

Rezervace a předprodej na zbytek baráže

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Máme za sebou teprve první čtvrtinu baráže a přestože Motor zatím vybojoval pouze bod, pořád ještě není vše ztraceno a diváci si mohou užívat konfrontace s extraligovými týmy a hlavně fantastickou atmosféru v Budvar aréně. Pokud nechcete v den utkání stát fronty, můžete opět využít internetovou rezervaci, případně předprodej ve fanshopu.

Internetová rezervace

Před prvními dvěma zápasy dostala místo internetové rezervace na jednotlivé zápasy logicky přednost rezervace barážových permanentek, která byla velice úspěšná. Vzhledem k tomu, že většina sektorů byla tímto způsobem prakticky vyprodána, do internetové rezervace na jednotlivé zápasy už jdou pouze vstupenky ze sektorů A6, C1 a k stání. Internetová rezervace musí být opět uhrazena vždy nejpozději o půlnoci před samotným zápasem.

Ostatní prodej

Další možností je předprodej ve fanshopu, kde můžete jako obvykle dostat vstupenky do sektoru A2 a k stání v prodejní době, tedy od 13 do 18 hodin ve všední dny. Všechny zbylé vstupenky pak půjdou na pokladny v den utkání, kdy probíhá prodej vždy od 13 hodin.

Ceny vstupenek na jednotlivá utkání baráže

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kateogie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena200 Kč180 Kč160 Kč140 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Na baráž nemají vstup zdarma děti do 130 cm a 6 let jako v základní části. Je to z toho důvodu, že očekáváme výrazně naplněné hlediště a v případě účasti dalších několika stovek dětí by byla ohrožena (nejen) jejich bezpečnost.

Rozdělení kategorií vstupenek a permanentekSektory
1. kategoriedlouhé strany (sezení)A2, A3, A4, C3, C4, C5
2. kategorierohové sektory (sezení)A5, A6, B2, B4, B5, C1, C2, C6, C7, D1
rohový sektor (sezení) - hosté
A1
3. kategoriesektory za brankami (sezení/stání)B3, D2 / D3, D4
4. kategoriestáníD5
Fanklubsektory za brankou (stání/sezení)D3, D4

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....