Banes Motor České Budějovice
12.04.2015, J.Pešek, L.Dvořák, M.Macho

Zápas zlomil druhý gól Pirátů, má jasno Rok Pajič

České Budějovice: Oproti poslednímu domácímu zápasu se Slavií Motor výrazně zlepšil svůj výkon, ale na body to stejně nestačilo. Jedním z nejvytěžovanějších útočníků domácího celku byl Rok Pajič, který v tradičním pozápasovém ohlase utkání hodnotil.
Pojďme nejprve zhodnotit celé utkání...
Hodnotí se mi to těžko. Chomutov dal prvního góla a od toho se pak celé utkání trochu odvíjelo. My jsme také nějaké šance měli, ale nedali jsme je. V baráži už je to ohraná písnička, máme víc příležitostí, které neproměníme, soupeř toho následně využije a utkání zlomí. Dnes to bylo přesně takhle.

Přitom v provnání s posledním utkáním šel výkon Motoru nahoru. Není 0:4 troch drastická porážka?
Jestli je to moc drastické, to nevím. Ale jak jsem říkal, měli jsme svoje šance a nevyužili jsme je. Soupeř svoje příležitosti proměnil a výsledek je takový, jaký je.

Kde se podle vás zápas lámal?
Podle mě se to zlomilo gólem na 0:2.

Nepřakvapilo vás, že Piráti ze začátku nehráli tak dobře?
Hráli jsme s nimi už docela dost zápasů. Někdy na nás vlétli, jindy zase ne. Trochu mění tempo hry.

Šance na postup do extraligy se výrazně zmenšily, přesto stále máte velkou podporu fanoušků. Dnes dokonce za stavu 0:4 proběhla stadionem mexická vlna. Zažil už jste to někdy?
Nezažil, ale na druhou stranu mě to ani nepřekvapuje. To co tady fanoušci předvádí celou sezónu, to opravdu klobou dolů. My jsme za to samozřejmě strašně rádi, patří jim velký dík, a to nejen za dnešek, ale hlavně za celou sezónu.

Přesto, že šance na postup jsou malé, tak celou sezónu asi nejde hodnotit negativně...
Já to ještě nechci hodnotit. Ještě nám zbývají tři zápasy. Zatím nad tím nepřemýšlím a radši s hodnocením počkám na konec sezóny

Pojďme úplně mimo. Blíží se mistrovství světa. Nemáte zprávy, že byste mohl být nominován?
Nemám žádné zprávy a kdybych se do nominace nedostal, tak asi ani nepojedu fandit. Dám přednost dovolené.






Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....